Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu s-a reorientat repede! Pe cine vrea să aducă antrenor şi preşedinte la FCU Craiova

Adrian Mititelu s-a reorientat repede! Pe cine vrea să aducă antrenor şi preşedinte la FCU Craiova

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu are două ţinte noi, după ce Marius Şumudică şi Florin Prunea nu au mai ajuns la Craiova.

Adrian Mititelu s-a reorientat repede! Pe cine vrea să aducă antrenor şi preşedinte la FCU Craiova

După negocierile eşuate cu Şumudică şi Prunea, Adrian Mititelu nu a stat mult pe gânduri şi s-a reorientat. Finanţatorul oltenilor are alte două nume importante pentru postul de antrenor, respectiv postul de preşedinte.

Concret, Mititelu vrea să îl pună pe banca tehnică pe Marius Măldărăşanu, antrenorul care a reuşit să o transforme pe FC Hermannstadt într-o echipă respectată în Superligă În ceea ce priveşte funcţia de preşedinte, alegerea este Dani Coman, anunţă Fanatik.

Fostul goalkeeper are o exprientă deja importantă ca preşedinte de club, iar mutarea ar putea reprezenta un mare avantaj pentru formaţia din Bănie.

Adrian Mititelu Jr., anunţ de ultimă oră: „Au picat definitiv discuţiile cu Şumudică şi Prunea!”

Adrian Mititelu Jr. a anunţat că Marius Şumudică şi Florin Prunea nu vor mai veni la FCU Craiova.

Deşi Marius Şumudică şi Florin Prunea erau consideraţi oamenii care vor schimba faţa echipei, iată că negocierile au fost sortite eşecului în cele din urmă. După ce Şumudică a făcut anunţul că înţelegerea a picat, a venit rândul celor de la FCU Craiova să confirme situaţia, prin vocea lui Adrian Mititelu Junior.

„Au picat discuţiile cu Şumudică şi cu Florin Prunea. Nu ne-am înţeles. Nici Şumudică, nici Prunea nu vin la Craiova. Ne vom orienta şi vom încerca să aducem un preşedinte şi un antrenor profesionişti cu care să facem treabă şi să urcăm cât mai sus în clasament şi să ne atingem obiectivele.

Nu vreau să intru în amănunte, nu ne-am înţeles la clauzele contractuale. Îmi pare rău că nu am bătut palma, dar ce pot să vă spun 100% este că nici Florin Prunea, nici Marius Şumudică nu vor veni la Craiova.

Discuţiile sunt sistate definitiv. Le mulţumesc mult pentru disponibilitate, dar din păcate se mai întâmplă. Vom aduce şi jucători, nu numai antrenor şi preşedinte.

O să facem o echipă puternică, avem şi acum o astfel de echipă, dar vom încerca să aducem ordine şi disciplină, astfel încât această echipă frumoasă să îşi atingă obiectivele”, a spus Adrian Mititelu Jr., potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: fcu craiovaadrian mititeludani comanmarius maldarasanu 

viewscnt
Articole similare