You are here:

Adrian Mutu a fost pus să aleagă între Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Unul e mai rafinat decât celălalt!”

Adrian Mutu a fost pus să aleagă între Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Unul e mai rafinat decât celălalt!”

Superliga

Comentarii

Adrian Mutu a făcut o scurtă comparaţie între Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea, doi dintre cei mai buni atacanţi din Superliga României.

Adrian Mutu i-a comporat pe Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea

„Briliantul” a scos în evidenţă calităţile fiecăruia, dar a evitat să dea un răspuns concret în privinţa jucătorului pe care el îl preferă. Totuşi, Mutu consideră că Louis Munteanu are execuţii mai rafinate decât Bîrligea, în timp ce atacantul de la FCSB are un plus la capitolul forţă.

„Sunt acelaşi profil. Nu sunt foarte diferiţi, aici vorbim de cine e mai tehnic. Important e că amândoi au aceeaşi foame de gol şi dau goluri. Nu pot să-mi spun cine îmi place pentru că nu vreau să creez o polemică.

Nu-mi place ca public să fac diferenţa între doi fotbalişti foarte buni, în formă şi care au jucat în aceeaşi echipă. Cred că ce face mai mult Bîrligea e faptul că e mai prezent în jocul echipei şi ajută de multe ori echipa să urce atunci când este în dificultate şi asta ar trebui să facă şi Louis.

Dar Louis are execuţii mai rafinate decât Dan. Amândoi au golul în sânge şi au acelaşi profil, doar că unul e mai bătăios şi unul nu. Unul e mai tehnic şi unul nu”, a declarat Mutu.

  • 1,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Louis Munteanu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com
  • 2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Daniel Bîrligea

Afla mai multe despre: adi mutulouis munteanudaniel birligea 

viewscnt
Articole similare