Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu a rememorat faza care îl bântuie şi acum: „Ideea în sine a fost corectă, dar am avut mult ghinion!” Ce a spus despre grupa României de la EURO

Adrian Mutu a rememorat faza care îl bântuie şi acum: „Ideea în sine a fost corectă, dar am avut mult ghinion!” Ce a spus despre grupa României de la EURO

Echipa națională

Comentarii

Adrian Mutu a vorbit din nou despre penalty-ul ratat cu Italia la EURO 2008.

Adrian Mutu a rememorat momentul care îl bântuie şi acum: „Ideea în sine a fost corectă, dar am avut mult ghinion!”

„Briliantul” a recunoscut o dată în plus că acela a fost momentul pe care l-ar vrea schimbat din cariera sa, având în vedere importanţa avută. Cu acel penalty transformat, România avea şanse mari să treacă de grupe la turneul final din 2008, deşi a avut 3 adversari uriaşi: Franţa, Italia şi Olanda.

Gianluigi Buffon i-a apărat însă acel penalty lui Adi Mutu, chiar pe final de meci, astfel că duelul s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

„Ce meci aş vrea să retrăiesc? Hmmm. N-am unul în particular. Poate acel episod cu penalty-ul de la Euro. Poate aş schimba execuţia... Deşi, ideea în sine nu a fost greşită. Ştiam că Buffon mă cunoaşte de la Juventus şi din Serie A.

Am zis să dau pe mijloc, sus, ideea mi s-a părut corectă, doar că execuţia n-a ieşit cum voiam. Mingea s-a dus la semiînălţime, iar Buffon a avut şi noroc! L-a lovit (balonul) în picior şi-n mână. El a avut noroc, eu ghinion", a rememorat Adrian Mutu, potrivit gsp.ro.

Adi Mutu a analizat grupa de la EURO a României

„Este o grupă accesibilă faţă de ultimul campionat la care am participat şi eu. Atunci am jucat cu Italia, cu Franţa, cu Olanda. Cred că ... Poate dacă dădeam eu gol cu Italia, din acel penalty, am fi ieşit din grupă, după o victorie cu campioana mondială en titre la acel moment.

Bine, acum, nu se pot compara grupele, dar naţionala actuală este într-o creştere vizibilă. Avem şansele noastre în această grupă. Va fi foarte, foarte greu cu Belgia, dar să nu ne dăm bătuţi dinainte. 

Să mergem cu încredere la Euro, băieţii au muncit bine, bravo lor, să aibă mare încredere. Nu te întâlneşti în fiecare zi cu un Campionat European, aşa că să dea totul la acesta!", a mai spus Mutu, potivit aceleiaşi surse.

Afla mai multe despre: adrian muturomaniaeuro 

viewscnt
Articole similare