You are here:

Adrian Mutu ar fi semnat cu FC U Craiova! Ultimele detalii despre numirea pe banca echipei lui Mititelu

Adrian Mutu ar fi semnat cu FC U Craiova! Ultimele detalii despre numirea pe banca echipei lui Mititelu

Fotbal intern

Comentarii

Adrian Mutu ar fi ajuns la o înţelegere cu echipa lui Adrian Mititelu.

Fostul selecţioner de la U21 s-ar afla în Craiova unde ar fi semnat deja un contract cu echipa nou promovată în Liga 1, potrivit sport.ro. Chiar acum cele două părţi ar discuta despre lotul cu jucători pe care briliantul l-ar avea la dispoziţie pentru noul sezon de Liga 1. 

Luni a fost dezvăluit faptul că Mititelu i-ar oferi lui Mutu un salariu de 14 mii de euro pe lună. Fostul decar al naţionalei a rămas liber de contract după ce înţetelegerea lui cu FRF a expirat. Mutu a fost selecţioner la echipa U21 a României.

Răzvan Burleanu a dezvăluit că este puţin probabil ca Mutu să se întoarcă la FRF, deoarece are mai multe oferte de la echipe de club. 

"Şansele de a continua sunt foarte mici, are multe oferte, inclusiv din străinătate. În jurul datei de 1 iulie trebuie să cunoaştem numele npului selecţioner. El discută cu directorul tehnic, mereu şi-a dorit să antreneze o echipă de club. Adi este un antrenor profesionist, dedicat munceşte mult şi foarte priceput. Sunt încrezător că va face treabă bună la orice club dacă va avea linişte şi nu va avea nicio imixtitudine în munca lui", a declarat Burleanu, într-o conferinţă de presă.

 

a

Afla mai multe despre: mutu 

viewscnt
Articole similare