Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu are dubii în privinţa ultimului jucător adus la CFR Cluj: ”Vom analiza şi vom lua o decizie”

Adrian Mutu are dubii în privinţa ultimului jucător adus la CFR Cluj: ”Vom analiza şi vom lua o decizie”

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj îşi mai doreşte un om de atac, pe acest final de ”mercato”.

Adrian Mutu a cerut întărirea compartimentului ofensiv, iar conducerea clubului i-a adus un fotbalist cu un CV extrem de interesat: italianul Filippo Falco, în vârstă de 32 de ani, care a câştigat două titluri şi două Cupe ale Serbiei cu Steaua Roşie Belgrad.

Pică transferul lui Filippo Falco?

Filippo Falco a asistat, sâmbătă, la partida pe care CFR Cluj a pierdut, acasă, contra celor de la Rapid, scor 0-1, în etapa a 25-a din Superligă, însă transferul său nu este bătut în cuie. 

Întrebat pe marginea acestui subiect, la conferinţa de presă de după meciul cu Rapid, Adrian Mutu a lăsat de înţeles că vrea să-l mai vadă câteva antrenamente pe Filippo Falco, înainte de a lua decizia semnării sale.

Se antrenează cu noi deocamdată. Nu este nimic sigur. Vom analiza în această săptămână şi după vom anunţa decizia”, a declarat Adrian Mutu, la conferinţă.

Filippo Falco s-a despărţit de Steaua Roşie Belgrad la începutul acestui an, iar Adrian Mutu, cel mai probabil, se teme că fotbalistul nu se află într-o formă fizică prea bună şi există riscul să nu-şi găsească ritmul prea curând pentru a ajuta echipa. Astfel, transferul s-ar dovedi inutil.

  • Falco a jucat ultimul meci oficial pe 22 aprilie 2023, pentru Cagliari, acolo unde a evoluat sub formă de împrumut, de la Steaua Roşie.

Filippo Falco, fost internaţional U20 al Italiei, a evoluat în cariera sa pentru formaţiile Lecce, Pavia, Reggina, Juve Stabia, Trapani, Bologna, Cesena, Benevento, Perugia, Pescara, Steaua Roşie şi Cagliari.

În 2021, Steaua Roşie a plătit în schimbul său, celor de la Lecce, 1.200.000 de euro.

  • În acest moment, cota de piaţă a italianului, conform transfermarkt.de, este de 700.000 de euro.

Detalii statistice din cariera lui Falco: 

  • Serie A: 39 de meciuri, 4 goluri şi 6 pase decisive
  • Serie B: 162 de meicuri, 23 de goluri şi 33 de pase decisive
  • Steaua Roşie Belgrad: 36 de meciuri, 6 goluri şi 4 pase decisive

Afla mai multe despre: filippo falcoadrian mutusteaua rosie belgrad 

viewscnt
Articole similare