Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu, elogiat în presa din Italia: „Un geniu, un poet al fotbalului!” Ce a spus „Briliantul” despre finala jucată de Fiorentina

Adrian Mutu, elogiat în presa din Italia: „Un geniu, un poet al fotbalului!” Ce a spus „Briliantul” despre finala jucată de Fiorentina
Comentarii

Fiorentina va juca finala UEFA Conference League împotriva celor de la Olympiakos, miercuri, de la 22:00. Adrian Mutu a vorbit într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport despre marele meci.

Adrian Mutu, lăudat de presa din Italia! Ce a spus fostul atacant despre Fiorentina - Olympiakos

Înainte de a trece la conversaţia despre finala Conference League, italienii l-au prezentat pe Mutu într-un mare fel.

„Să spunem cine a fost Adrian Mutu. Un clasic 10, un poet al fotbalului, un geniu care a jucat la multe echipe şi a fost idolatrizat din România până la Florenţa”, a fost introducerea făcută „Briliantului” de către reputata publicaţie italiană.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Apoi, Adrian Mutu a vorbit despre Fiorentina şi despre cum trebuie abordată finala Conference League cu Olympiakos.

„Fiorentina e mereu în inima mea. Vreau să le urez noroc pentru finală. Mereu vor fi în sufletul meu. Am urmărit meciurile Fiorentinei, cum să nu. Cel mai mult îmi place Bonaventura. El oferă echilibru echipei. Îmi place şi Sottil, deşi este un pic inconstant, dar ştiu că s-a accidentat. Echipa mi se pare foarte matură per total.

Într-o finală tot ce contează este să câştigi. Fără lucruri fanteziste. Cinismul, în anumite cazuri, este totul. Nu este nevoie să faci spectacol într-o finală. Motivaţia vine de la sine. Trebuie să-l felicit pe Vincenzo pentru că a reuşit să-i facă pe băieţi să-l asculte”, a spus Adrian Mutu pentru Gazzetta dello Sport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: adrian mutufiorentinaconference league 

viewscnt
Articole similare