Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu la CFR? Neluţu Varga, scurt şi la subiect: „De ce nu? Totul este posibil!”

Adrian Mutu la CFR? Neluţu Varga, scurt şi la subiect: „De ce nu? Totul este posibil!”

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a câştigat al titlul în Liga I sub comanda lui Edi Iordănescu, însă sunt şanse mari ca acesta să nu continue şi din sezonul viitor.

Adrian Mutu la CFR? Neluţu Varga, scurt şi la subiect: „De ce nu? Totul este posibil!”

Lui Edi Iordănescu îi va expira contractul cu CFR Cluj în vară, iar actualul antrenor al „feroviarilor” nu a oferit semne clare că va continua în Gruia.

Patronul lui CFR, Nelu Varga, a fost întrebat recent despre mult zvonita varianta Adrian Mutu în Gruia, iar răspunsul a lăsat loc de înterpretări.

„Adrian Mutu vreodată la CFR? Da, de ce nu? Tot ce e posibil. Niciodată să nu spui niciodată. Dar în acest moment, avem antrenor şi el rămâne”, a fost declaraţia finanţatorului, în exclusivitate pentru Playsport. 

Nu este prima dată când numele lui Mutu este legat de banca tehnică a celor de la CFR. Înainte ca Dan Petrescu să plece de la Cluj şi Iordănescu să preia echipa, "Briliantul" a fost pe lista lui Neluţu Varga. 

Mutu a mai antrenat următoarele echipe: FC Voluntari, Al-Wahda II şi România U21. 

CFR Cluj, transfer instant după al patrulea titlu consecutiv

După transferul lui Bouhenna, CFR Cluj a mai reuşit un transfer pentru sezonul viitor. Este vorba despre Jonathan Rodriguez, fotbalistul de 30 de ani care era căpitanul celor de la FC Botoşani. Mijlocaşul a fost scos din lot înaintea meciului decisiv pentru titlu cu CFR Cluj tocmai pentru că ar fi semnat cu CFR, potrivit Fanatik.

Jonathan Rodriguez îşi termină contractul cu FC Botoşani în vară şi va ajunge liber de contract în Gruia, unde-l va înlocui pe Mihai Bordeianu (31 de ani), mijlocaşul împrumutat de la Al Quadysiah din Arabia Saudită, care se va întoarce la echipa de care aparţine acum.

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Jonathan Rodriguez în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Jonathan Rodriguez a jucat 38 de meciuri, nu a marcat, dar a livrat cinci pase de gol în toate competiţiile acestui sezon alături de FC Botoşani. Mijlocaşul argentinian se afla la Botoşani din vara lui 2017, iar acum se pare că se va muta la campioana României, CFR Cluj.

Afla mai multe despre: cfradi mutuedi iordanescunelu varga 

viewscnt
Articole similare