Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu, liniştit după CFR - Rapid 0-1: „Meciul a fost decis de un gol norocos! Nu e capăt de ţară”

Adrian Mutu, liniştit după CFR - Rapid 0-1: „Meciul a fost decis de un gol norocos! Nu e capăt de ţară”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a fost învinsă de Rapid Bucureşti, pe teren propriu, scor 0-1, în Superliga României.

Prima reacţie a lui Adrian Mutu după înfrângerea cu Rapid

La finalul meciului din Gruia, tehnicianul ardelenilor a explicat ce l-a nemulţumit la elevii săi. Totodată, Adi Mutu nu crede că această înfrângere are o importanţă prea mare în lupta pentru titlu.

„Cred că a fost un meci echilibrat, chiar dacă aparent am avut o posesie mai bună, dar n-am avut o circulaţie cum am vrut eu, poate şi din cauza terenului, dar nici n-am fost conectaţi şi am greşit multe pase.

Rapid s-a apărat bine, ştiam lucrul ăsta, noi am fost cam lenţi şi nu am avut atâtea şanse. În primele două meciuri ale mele la CFR cei de pe bancă au adus un aport important, iar în seara asta n-au reuşit.

Meciul a fost decis printr-un gol puţin norocos, dar tabela vorbeşte, ştim unde avem de lucrat. Lucrăm şi să fim pregătiţi pentru play-off. Cred că Rapid a fost de la început în lupta pentru titlu, iar această victorie nu face mare diferenţă dacă FCSB nu se încurcă.

E important să ne câştigfăm punctele noastre, ştim ce avem noi de făcut. Mergem înainte, e o înfrângere şi nu trebuie să facem capăt de ţară”, a declarat Adrian Mutu la finalul meciului.

Afla mai multe despre: adi mutucfr clujrapid 

viewscnt
Articole similare