Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu: ”Nu mă simt responsabil de eşecul lui Dinamo. Cine spune că sunt vinovat eu sau Contra caută scuze”

Adrian Mutu: ”Nu mă simt responsabil de eşecul lui Dinamo. Cine spune că sunt vinovat eu sau Contra caută scuze”

Dinamo București

Comentarii

Adrian Mutu, fost conducător al FC Dinamo, a declarat sâmbătă, că nu se simte vinovat de eşecul echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare, care a ratat calificarea în play-off-ul Ligii I.

"E un sezon ratat pentru Dinamo. Starea terenului a fost foarte grea. Dacă s-a întâmplat aşa ceva (n.r. - că nu a fost pornită încălzirea terenului), nu este ok. Nu mă simt responsabil pentru acets eşec. Noi am lăsat Dinamo în etapa a VII-a, au mai jucat 19 meciuri de atunci. Noi am mizat atunci pe o calificare în Europa League, dar nu ne-a ieşit pentru că am întâlnit o echipă foarte puternică, Bilbao, şi de atunci s-a schimbat totul.

Cine spune că sunt vinovat eu sau Cosmin Contra caută doar scuze. În meciurile următoare se puteau corecta greşelile făcute. Dinamo a jucat foarte slab în seara asta, mi s-a părut că e o echipă apatică, fără atitudine. Echipa nu a fost conectată aşa cum trebuia la un asemenea meci, în care îi trebuia două rezultate din trei", a declarat Mutu, la Pro X.

Formaţia Dinamo a ratat calificarea în play-off-ul Ligii I, după ce a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa Astra Giurgiu, în etapa a XXVI-a a Ligii I. Golurile Astrei au fost marcate de Florentin Matei '25 şi Silviu Balaure '57.

Afla mai multe despre: dinamoadrian mutuliga 1,  

viewscnt
Articole similare