Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu, pus la slăbit de Laurenţiu Reghecampf: ”Ce mi-a făcut mie Reghe nu mi-a făcut nimeni pe pământ!”. Dezvăluirile Aneimaria Prodan

Adrian Mutu, pus la slăbit de Laurenţiu Reghecampf: ”Ce mi-a făcut mie Reghe nu mi-a făcut nimeni pe pământ!”. Dezvăluirile Aneimaria Prodan

Fotbal

Comentarii

Adrian Mutu, selecţionerul României U21, a trecut printr-un episod amuzant alături de Laurenţiu Reghecampf, în perioada în care ”Briliantul” a pregătit echipa a doua a formaţiei Al-Wahda.

Anamaria Prodan, soţia tehnicianului Laurenţiu Reghecampf, a povestit felul în care Adrian Mutu a reuşit să slăbească la acea vreme.

”Mutu a slăbit. În Dubai, era exact ca în tinereţe. A avut o mare dispută cu Reghecampf. Nu a avut voie să mănânce. Avea doar un iaurt în frigider, pe care se băteau doi, Mutu cu directorul sportiv, care venea mereu pe la noi.

S-a enervat Laur când l-a văzut aşa: «Păi, tu ai 90 de kilograme? Ce înseamnă asta?». Au stat împreună. Mutu îmi scria noaptea: «În casă la voi nu e mâncare». Aştepta să mănânce iaurtul să nu i se facă foame seara. S-a întâmplat o dată ca iaurtul să fie mâncat de celălalt. Când s-a dus la frigider, a făcut o criză de nervi: «Ce mi-a făcut mie Reghe nu mi-a făcut nimeni pe pământ». Dar a ajuns ca pe vremea când juca fotbal, superb.”, a declarat Anamaria Prodan, conform GSP.

Afla mai multe despre: adrian mutulaurentiu reghecampfanamaria prodan 

viewscnt
Articole similare