Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu radiază după victoria cu CFR Cluj: ”Am făcut un meci extraordinar!”. Ce jucător a evidenţiat

Adrian Mutu radiază după victoria cu CFR Cluj: ”Am făcut un meci extraordinar!”. Ce jucător a evidenţiatgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Rapid Bucureşti a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-1 (3-1), duminică, într-o partidă din etapa a 6-a a play-off-ului din Superligă.

  • Golurile rapidiştilor au fost marcate de Marko Dugandzic (min. 9 - pen., 45+2) şi Mattias Kait (min. 13), în timp ce pentru clujeni a înscris Rangelo Janga (min. 15).

Adrian Mutu, după meciul cu CFR Cluj: ”Îi felicit pe băieţi!”

Antrenorul celor de la Rapid, Adrian Mutu, s-a arătat extrem de bucuros după victoria împotriva celor de la CFR Cluj.

”Briliantul” a fost mulţumit de modul în care jucătorii său au găsit drumul către gol în trei rânduri, dar mai ales pentru felul în care au gestionat repriza secundă, împotriva presiunii ardelene.

Atunci când eram în dificultate, tot ce aveam în minte era să redresez echipa şi să ofer continuitate echipei. 

Cred meciul a fost influenţat şi de cele două goluri marcate rapid. Meritul întregii echipei. Per ansamblu, cred că am făcut un meci extraordinar astăzi.

Atât în prima repriză, dar mai ales în a doua repriză, când am ştiut să suferim. Împotriva unei echipe care fizic stă foarte bine.

Ştiam ce ne aşteaptă, ştiam ce stil de joc au şi mă bucur că am terminat cu bine. E o seară foarte frumoasă

(n.r. - despre Dugandzic) El este un jucător foarte bun în ansamblu pentru că munceşte foarte mult pentru echipă. Se pune în slujba echipei. Ceea ce cred eu că i-am dat a fost linişte. I-am dat moral. L-am învăţat anumite mişcări pe care trebuie să le facă. 

El, din fabrică, are anumite mişcări prea largi. Fuge prea mult pe margine. Am încercat să-l corectez de-a lungul acestui sezon. I-am zis să se demarce pe lăţimea careului de 16 metri, ca atunci când avem o centrare sau o pasă în adâncime să-l avem pe el finalizare.1

A înţeles. 19 goluri sunt multe, dar putea avea şi mai multe dacă nu rata penalty-uri. Mă bucură foarte mult atitudinea lui şi a băieţilor. Îi felicit pe băieţi, e victoria lor. Am muncit foarte bine şi-n această săptămână, am rămas cu picioarele pe pământ după victoria cu FCSB.

S-a văzut şi astă seara. Am intrat bine, conectaţi să câştigăm acest meci. Aşa cum ziceam, încercăm să câştigăm cu toate echipele, pentru noi, pentru a acumula experienţă pentru sezonul următor”, a declarat Adrian Mutu, la finalul partidei cu CFR Cluj.

Clasament Superligă, play-off

Foto: flashscore.ro

VIDEO: Rezumat Rapid - CFR Cluj 3-1

Afla mai multe despre: adrian muturapid - cfr cluj 

viewscnt
Articole similare