You are here:

Adrian Mutu, reacţie sinceră după ce Mircea Lucescu este alesul FRF pentru postul de selecţioner al României

Adrian Mutu, reacţie sinceră după ce Mircea Lucescu este alesul FRF pentru postul de selecţioner al României
Comentarii

Adrian Mutu consideră că Mircea Lucescu este într-adevăr cea mai bună variantă pentru postul de selecţioner al echipei naţionalei.

Adrian Mutu are încredere în numirea lui Mircea Lucescu la naţionala României

Deşi s-a zvonit că Adrian Mutu va fi selecţionerul României după ce Hagi a refuzat propunerea lui Răzvan Burleanu, iată că preşedintele FRF s-a reorientat şi l-a ales pe Mircea Lucescu. „Briliantul” nu a fost dezamăgit, ba dimpotrivă.

Mutu este de părere că „Il Luce” este alegerea potrivită, dar spune totodată că este onorat de faptul că numele său a fost vehiculat pentru a ocupa această poziţie.

„Mi se pare normală pe undeva povestea cu Mircea Lucescu la naţională. După această perioadă frumoasă, plină de emoţie, legată de echipa naţională cred că Hagi şi Lucescu sunt numele cele mai indicate să preia frâiele de acum încolo. Erau singurii care nu puteau fi contestaţi.

Cu refuzul lui Hagi, nea Mircea Lucescu rămâne de nediscutat, deoarece cariera dânsului în antrenorat spune tot, trofeele pe care le-a câştigat. Cred că este o alegere potrivită, plină de experienţă, de valoare. Probabil e ce trebuia ca să consolideze parcursul ăsta frumos pe care l-a avut echipa naţională în ultimii doi ani cu Edi (n.r. – Edi Iordănescu).

Un parcurs care cred că e bun, chiar dacă pretenţiile noastre sunt mult mai mari, dar cred că asta este valoarea noastră în momentul de faţă. Probabil va fi Mircea Lucescu din ce ştiu eu.

Nu am niciun regret că nu sunt eu, pentru că am mai trecut prin această fază. Am mai fost la limită şi acum doi ani şi jumătate. Am fost şi atunci şi sunt şi acum onorat că numele meu se află printre cei pasibili de a fi numit selecţionerul echipei naţionalei.

Este o onoare pentru mine, în primul rând ca fost jucător al echipei naţionale, dar şi ca antrenor în momentul de faţă. O onoare, dar asta nu înseamnă că m-am gândit prea mult”,  a spus Adrian Mutu, conform Fanatik.

Afla mai multe despre: adrian mutumircea lucescuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare