Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Adrian Mutu sau Ilie Dumitrescu?”. Pe cine a ales ”Cobra” Adrian Ilie când a fost întrebat | EXCLUSIV

”Adrian Mutu sau Ilie Dumitrescu?”. Pe cine a ales ”Cobra” Adrian Ilie când a fost întrebat | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Adrian Ilie a fost invitat în cadrul Sport Cast cu Sile, podcastul Orange Sport, unde a dezvăluit că i-a plăcut foarte mult stilul de joc pe care îl avea Adrian Mutu.

Adrian Ilie este unul dintre marii atacanţi pe care România i-a avut de-a lungul istoriei. Jucătorul român a rupt plasele când juca pentru Valencia, echipă alături de care a reuşit să câştige campionatul şi cupa în Spania.

În finalul podcastului, fostul atacant a fost pus să aleagă dintre el, Ilie Dumitrescu şi Adrian Mutu. Fostul internaţional a precizat că nu ar putea să se voteze singur, astfel că a rămas să aleagă dintre Ilie Dumitrescu şi Adrian Mutu. 

Adrian Ilie susţine că i-a plăcut mult pe ambii, dar Adrian Mutu avea ceva special, iar stilul de joc al actualului antrenor de la Rapid era mai apropiat de cel al său. Mutu este unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria României. 

Atacantul a evoluat la echipe de top precum Chelsea şi Juventus şi a ajuns să marcheze peste 100 de goluri în campionatul italian, lucru pe care l-a menţionat şi Adrian Ilie. 

”Adrian Mutu sau Ilie Dumitrescu?”

”Pe mine nu pot să mă aleg. Mie mi-a plăcut Mutu foarte mult. Mi-a plăcut şi Dumitrescu, dar Mutu... am fost mai apropiaţi în ceea ce priveşte continuitatea şi nivelul de joc din timpul meciului. 

Nu ştiu, nu aş putea. Dumitrescu mi-a plăcut foarte mult, dar Mutu a fost mai exploziv, mai cu gol decât Dumitrescu. Lăsând golurile la o parte, cu toate că golurile îi fac pe atacanţi. Mutu ca joc, ca potenţă, se vedea că este foarte special. El juca în campionatul cel mai greu din acea perioadă”, a spus Adrian Ilie, în cadrul podcastului Orange Sport.  

Adrian Ilie a evoluat la următoarele echipe: Electroputere (1992-1993), Steaua (1993-1996), Galatasaray (1996-1997), Valencia (1998-2002), Alaves (2002-2003), Beşiktaş (2003-2004), FC Zurich (2004-2005) şi Germinal Beerschot (2005-2006).

15 trofee a cucerit "Cobra" (4 titluri de campion al României cu Steaua, 2 Cupe ale României, 2 Supercupe ale României, titlul şi Supercupa Turciei cu Galatasaray, titlu de campion, Cupa şi Supercupa Spaniei cu Valencia şi Cupa Elveţiei cu Zurich)

Afla mai multe despre: adrian ilie-ilie dumitrescu-adrian mutu 

viewscnt
Articole similare