Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu vrea noua senzaţie a fotbalului din Chile. Fanii lui Neftchi Baku l-au asaltat cu mesaje

Adrian Mutu vrea noua senzaţie a fotbalului din Chile. Fanii lui Neftchi Baku l-au asaltat cu mesaje
Comentarii

Adrian Mutu (44 de ani) nu a ajuns de foarte mult timp pe banca tehnică a celor de la Neftchi Baku, dar ştie foarte bine care sunt minusurile echipei.

”Briliantul” este decis să transfere neapărat un mijlocaş lateral, iar principala ţintă are doar 18 ani

Adrian Mutu vrea o ”aripă” din Chile

Potrivit informaţiile din Chile, Neftchi Baku şi-a exprimat interesul de a-l transfera pe mijlocaşul lateral Jordhy Thompson de la Colo Colo.

Fotbalistul este cotat la 550.000 de euro, conform transfermarkt.de, însă mutarea s-ar putea realiza pe sumă mult mai mare.

Potrivit ”lahora.cl”, Neftchi Baku şi-ar dori împrumutul jucătorului pentru un sezon, cu o opţiune de transfer definitiv din vara viitoare pentru 1.800.000 de euro.

La ultimul meci disputat între Colo Colo şi Nublense, emisari ai două echipe europene au fost la meci - de la Neftchi Baku şi Chaves (Portugalia).

  • De asemenea, recent s-a vorbit despre faptul că alte două formaţii ar fi pe urmele sale: Burnley şi Twente.
  • Meciul dintre Nublense şi Colo Colo s-a terminat la egalitate, 0-0, iar Thompson a făcut un joc foarte slab.

Chilienii anunţă că formaţia Colo Colo este dispusă să-l vândă pe Thompson, care ar fi dornic de o nouă aventură, chiar şi pe continentul european, la Baku.

Jordhy Thompson, care este şi internaţional chilian U20, a bifat 15 meciuri şi 5 goluri pentru Colo Colo, în acest sezon, având una dintre cele mai neaşteptate ascensiuni din ultima perioadă.

Potritiv ”dalealbo.cl”, Jordhy Thompson a fost asalatat cu mesaje din partea fanilor lui Neftchi Baku, care îl roagă să accepte să vină în Azerbaidjan şi să ajute echipă în atingerea obiectivelor propuse.

Afla mai multe despre: adrian mutucolo colo 

viewscnt
Articole similare