Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Petre a rămas, din nou, fără echipă! De ce a picat înţelegerea cu UTA Arad

Adrian Petre a rămas, din nou, fără echipă! De ce a picat înţelegerea cu UTA Arad

UTA

Comentarii

Adrian Petre (25 de ani) este liber de contract din luna februarie. Ultima echipă la care a evoluat a fost Levadiakos.

Adi Petre a fost la un pas de o revenire la UTA Arad, însă lucrurile s-au împotmolit pe ultima sută de metri. Potrivit Specialarad.ro, Petre şi impresarul său, Cătălin Sărmăşan, ar fi discutat cu şefii clubului şi nu ar fi ajuns la o înţelegere!

Liber de contract din iarnă, după ce s-a despărţit de grecii de la Levadiakos, vârful de 25 de ani încă nu are echipă. 

  • Adrian Petre a mai evolua în România pentru FCSB. Dar patronul Gigi Becali a renunţat rapid la serviciile sale, nemulţumit fiind de evoluţiile fotbalistului.

În schimb, colegul de generaţie al lui Petre, Albert Stahl, are ceva şanse mai mari să continue în „alb-roşu”. Rapidul ar putea accepta un nou împrumut al mijlocaşului de bandă la UTA, iar Stahl pare dispus să accepte noua politică salarială a clubului arădean.

O nouă politică la UTA Arad

„Strategia e aproape trasată pentru sezonul viitor, vom da bani la performanţă. Ştiu că poate nu a fost momentul când domnul Meszar a făcut declaraţia, dar asta va fi strategia şi filozofia noastră. Nu mai vreau să aud în vestiar că vreau salarii…preşedintele zice că îţi dublează prima şi tu vrei salariul. Eu vreau să aud doar de primă de meci, dacă vrei doar salariul înseamnă că ne antrenăm cum vrem, când vrem şi în rest antrenorul să ia bobârnace.

Nu va mai fi aşa, un exemplu este Hagi, ne-a arătat cum a luat titlul cu salarii normale şi cu bonusuri de performanţă. S-au făcut greşeli, nu acuz pe nimeni, susţin conducerea. În cariera mea la puţine echipe la care am antrenat mi s-a dat libertate, iar toţi de aici au avut libertate. Au făcut ce au vrut, au dus jucătorii pe care i-au vrut, buget de play-off. Când a început sezonul toţi se gândeau că, la ce lot are, UTA va fi sigur în play-off”, a afirmat Mircea Rednic.

”Suntem fragili psihic”. Răzvan Lucescu a analizat naţionala lui Edi Iordănescu şi l-a dat drept ”exemplu negativ” pe Mitriţă: ”Când nu juca abandona! Aşa suntem noi” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: adrian petreuta aradfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare