Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Petre, aproape de revenirea în fotbalul românesc. Negociază cu o rivală a FCSB-ului

Adrian Petre, aproape de revenirea în fotbalul românesc. Negociază cu o rivală a FCSB-ului

Fotbal

Comentarii

Dinamo se află cu un pas în play-off, iar şefii grupării din ”Ştefan cel Mare” se gândesc serios la aducerea unui atacant, care să-i ajute în atingerea obiectivului: promovarea în Superligă.

  • Dinamo o întâlneşte pe Politehnica Timişoara, duminică, de la ora 13:00, în ultima etapă din sezonul regulat şi are nevoie de victorie pentru a nu mai sta la mâna rezultatelor pentru calificarea în play-off.

Adrian Petre, la Dinamo?

Conform informaţiilor oferite de preşedintele executiv al lui Dinamo, Andrei Nicolescu, ”câinii” se gândesc foarte serios, în aceste zile, să deblocheze transferurile şi să aducă un atacant la echipă.

Chiar dacă nu a dorit să facă public numele jucătorului cu care s-ar afla în discuţii, din informaţiile Orange Sport, este vorba de Adrian Petre, fotbalistul trecut pe la UTA Arad, FCSB sau Farul Constanţa.

Adrian Petre este liber de contract din luna februarie, de când şi-a reziliat contractul cu grecii de la Levadiakos, însă nu a mai jucat într-un meci oficial din 16 decembrie 2022, când bifa ultimul sfert de oră al partidei cu Aris Salonic, din Cupa Greciei, pierdută de Levadiakos scor 1-2.

  • Ultimul meci în care Adrian Petre a fost titular şi integralist a avut loc pe 6 noiembrie 2022. Atunci, Levadiakos a remizat, în deplasare, cu Panetolikos, scor 0-0.
  • Şase meciuri a bifat Adrian Petre pentru Levadiakos, fără gol sau pasă decisivă.

Gigi Becali a plătit 800.000 de euro în schimbul lui Adrian Petre

Cu toate acestea, discuţiile sunt departe de a fi finalizate. Şefii lui Dinamo se tem că vor face un efort pentru a-l aduce pe Adrian Petre, iar acesta ar fi prea în urmă cu pregătirea fizică pentru a ajuta echipa în lupta pentru promovare.

  • 800.000 de euro a plătit Gigi Becali danezilor de la Esbjerg, în februarie 2020, pentru Adrian Petre, însă fotbalistul a dezamăgit crunt, iar un an mai târziu era lăsat să semneze liber de contract cu UTA Arad.

Ne aflăm în situaţia în care am putea să transferăm acum un jucător - şi cred că întreaga suflare dinamovistă ştie pe ce poziţie - dar acel jucător are nişte condiţionări. Este un jucător liber de contract, ceea ce înseamnă că cel mai devreme s-a antrenat, într-un sistem organizat, în decembrie, anul trecut, a rămas liber de contract pentru că nu a randament sau pentru că nu s-a adaptat. Cumva de trei luni şi jumătate se antrenează prin parcuri.

Pentru noi, un astfel de jucător trebuie ca în 10 meciuri să dea cel puţin cinci goluri. Un randament bun pentru Liga 2, în condiţiile în care ai avea un jucător în pregătiri. Toţi suntem de acord că, dacă un astfel de prilej se iveşte, şi putem conchide că există un risc foarte mic să nu dea randamentul estimat, ne putem asuma aceste riscuri. Ar însemna nişte eforturi suplimentare în a debloca situaţia transferurilor acum.

Nu ar fi problema de salariu, pentru că şi el, fiind liber de contract, îşi doreşte o nouă provocare. Cu siguranţă, un jucător de calitate poate să accepte să primească un bonus de performanţă”, a declarat Andrei Nicolescu, preşedintele executiv al celor de la Dinamo, în cadrul emisiunii ”Dinamo 7/9” de la playsport.ro.

Afla mai multe despre: adrian petreandrei nicolescu 

viewscnt
Articole similare