Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Petre, vândut de coechipieri? Motivul pentru care atacantul nu dă randament: ”La FCSB e un vestiar greu!”

Adrian Petre, vândut de coechipieri? Motivul pentru care atacantul nu dă randament: ”La FCSB e un vestiar greu!”

FCSB

Comentarii

Fostul fundaş al FCSB-ului, Vivi Răchită, a comentat situaţia internaţionalului de tineret Adrian Petre, vârful care a intrat în dizgraţiile lui Gigi Becali şi care ar putea părăsi formaţia roş-albastră la sfârşitul sezonului.

Răchită crede că vârful de 22 de ani nu a fost ajutat de coechipieri să facă performanţă. În opinia sa, Petre a avut de pierdut de pe urma individualismului lui Dennis Man şi al lui Florinel Coman.

”E nevoie de un caracter puternic ca să treci peste declaraţiile şi ieşirile în media ale patronului. La FCSB e un vestiar greu. Adi Petre este un atacant bun, peste media din Liga 1, şi, dacă i se dădeau mai multe minute, ca să aibă încredere în el, putea ieşi un atacant foarte bun. El are fizic bun, e inteligent, a jucat bine în Danemarca.

Dar aşa e la FCSB, dacă patronul pune ochii pe un jucători, el trebuie să plece. Man şi Coman sunt individualişti şi l-am văzut pe Adi Petre că încerca să îşi creeze singur ocazii, să ia acţiuni pe cont propriu. E foarte greu să te lupţi cu doi sau trei adversari. El şi Man au jucat la juniori la UTA împreună. Dar e greu ca la FCSB să existe relaţii de joc pentru că responsabilul tehnic se schimbă de multe ori într-un sezon.

Adi Petre ar face bine să caute alt mediu, în care să se dezvolte. El va găsi un club la care să joace. Cea mai mare pentru FCSB ar fi să-l vrea din nou, pe o sumă de trei sau patru ori mai mare”, a declarat Vivi Răchită, la Pro X.

Adrian Petre a reuşit doar un gol în campionat, în opt partide, de când a semnat cu FCSB.

Afla mai multe despre: fcsbadrian petre 

viewscnt
Articole similare