You are here:

Adrian Pitu ştie cu ce fotbalist ar da FCSB o lovitură de proporţii: "Lor asta le trebuie!". Ce spune despre Daniel Bîrligea | EXCLUSIV

Adrian Pitu ştie cu ce fotbalist ar da FCSB o lovitură de proporţii: "Lor asta le trebuie!". Ce spune despre Daniel Bîrligea | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Într-un dialog cu OrangeSport.ro, Adrian Pitu (47 de ani), fost fotbalist în Ghencea, a spus ce jucător crede că are nevoie FCSB, campioana României, pentru a se distanţa de toate celelalte în lupta pentru titul din Superligă şi în Europa.

FCSB are nevoie de un "creier", un fotbalist care să facă diferenţa în duelurile 1 vs. 1 pe faza de atac, care să creeze superioritate numerică. Campionatul României duce lipsă de astfel de fotbalişti importanţi.

Adrian Pitu: "FCSB are nevoie de un număr 10, un Hagi!"

Cel poreclit "Pitonul" crede că, din păcate, a dispărut genul acesta de fotbalist, nu doar în România, ci şi în străinătate. Dacă ar fi găsi un astfel de jucător, FCSB ar da o adevărată lovitură şi şi-ar uşura munca în luptele din campionat şi Europa.

"Lor le trebuie un număr 10 la Steaua (n.r. - FCSB), ca orice echipă, un Hagi, trebuie un jucător care să poată face diferenţa. Joci împotriva celor de la CFR, om la om, dacă ai unul care scapă de adversar, e superioritate numerică.Trebuie cineva, nu mai sunt fotbalişti", a declarat Adrian Pitu pentru OrangeSport.ro.

Daniel Bîrligea are nevoie de "ajutor" pentru a fi golgheterul care speră FCSB să fie

Pitu a mai spus că şi Bîrligea, chiar dacă Gigi Becali a plătit două milioane de euro pentru el şi are calităţi certe, are nevoie de un jucător care să-i "servească" mingi în careu pentru a marca goluri multe.

"Bîrligea e vârf, trebuie să dea ăia (n.r. - pase) ca să o bage în aţe, Bîrligea e vârf. La Steaua (n.r. - FCSB) e diferit, nu e ca orice echipă. Dacă se adaptează şi e primit bine...", a declarat Adrian Pitu pentru OrangeSport.ro.

Adrian Pitu a jucat la FCSB în perioada 2003-2005.

articol de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: adrian pitufcsbtransfernumar 10daniel birligea 

viewscnt
Articole similare