You are here:

Adrian Porumboiu, despre noul star al FCSB-ului: ”Are tot ce îi trebuie să spargă toate barierele. E o bijuterie”

Adrian Porumboiu, despre noul star al FCSB-ului: ”Are tot ce îi trebuie să spargă toate barierele. E o bijuterie”

FCSB

Comentarii

Adrian Porumboiu, fostul finanţator de la FC Vaslui, a vorbit despre buna impresie pe care i-a lăsat-o Octavian Popescu, în vârstă de doar 18 ani. Tânărul mijlocaş a impresionat în actualul sezon la FCSB, iar în ultimul meci a reuşit un gol şi o pasă de gol.

Fostul arbitru a declarat că nu poate înţelege cum Universitatea Craiova a pierdut un asemenea jucător. Mai mult, Porumboiu a recunoscut că este de părere că suma cheltuită pe Man ar fi fost mai bine cheltuită pe jucătorul de 18 ani.

"Eu nu spun că Man nu este un jucător talentat, dar dacă ar fi fost după mine, aş fi dat suma asta pe Octavian Popescu. Eu tot spun de când l-am văzut la al doilea meci, are tot ce îi trebuie să spargă toate barierele. O să vedeţi că se va concretiza fară niciun fel de problemă acest mare talent si nu greşesc.

Are tot ce îi trebuie, stă cu mingea legată de picior, nu poţi să îi iei mingea decât prin fault. Are ambele picioare, verticalizează. Să joci la 18 ani aşa, e ceva de nedescris. Vorbim de un jucător ce are to ce îi trebuie. Man e jucător de valoare. Coman e jucător de valoare. Moruţan e jucător de valoare, dar eu vorbesc de bijuterii.

Bijuteria autentică pe care o are FSCB-ul este Octavian Popescu. Vorbim de altceva. Ceilalţi sunt jucători buni, dar vorbim de bijuterii, care apar rar. Să îl aibă şi Craiova în ograda ei. E de nedescris. Nu doar că ai un bulgăraş de aur. Să ai un munte de aur la tine în ogradă şi să îţi plece aşa... E ceva incredibil” a declarat Adrian Porumboiu la Pro X.

Afla mai multe despre: fcsbsteauaoctavian popescu 

viewscnt
Articole similare