Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Porumboiu îi distruge pe jucătorii de la FC U Craiova 1948, după derby-ul din Bănie! ”Cred că are ăla ceva pe creier. Nici nu poţi să priveşti!”

Adrian Porumboiu îi distruge pe jucătorii de la FC U Craiova 1948, după derby-ul din Bănie! ”Cred că are ăla ceva pe creier. Nici nu poţi să priveşti!”

FC U Craiova

Comentarii

Universitatea Craiova a învins, duminică seară, cu scorul de 2-0, rivala locală U Craiova 1948, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii 1.

La meci au asistat aproximativ 9.000 de spectatori. În minutul 10, jocul a fost întrerupt din cauza torţelor şi fumigenelor aruncate pe teren de suporteri. Întreruperea a fost de aproximativ patru minute.

Adrian Porumboiu, fostul patron de la FC Vaslui, nu a avut milă de echipa lui Adrian Mititelu. Mutu a fost înlăturat de la FC U Craiova, iar în presă au apărut informaţii că Marius Şumudică ar putea ajunge la echipă. Totuşi, Porumboiu consideră că Adrian Mutu trebuia păstrat.

”Cred că are ăla ceva pe creier. Nici nu poţi să priveşti!”

”Portarul a făcut o gafă. În loc să degajeze, se duce fundaşul la un metru de el. Asemenea naivităţi… Restul nici n-a mai contat. După, italianul ăla nu ştiu unde s-o fi trezit. La atacuri din astea ce poţi să zici? Cred că are ăla ceva pe creier. N-ai cum să înţelegi un jucător care se duce şi loveşte, când mingea era în braţe la portar. O fi făcut vreun sport din ăsta de contact.

Merita roşu şi două palme. Ce legătură are să desfaci braţul şi să-l loveşti? S-o fi crezut la volei şi a zis că gâtul lui ăla e vreo minge de volei. Sunt două faze la care nu are ce să facă Adi Mutu. Păcat de banii pe care îi cheltuieşte omul ăla (n.r. Adrian Mititelu) şi de munca lui Adi Mutu. Eu n-am mai văzut asemenea faze.

Nici nu poţi să priveşti. În prima repriză au pasat bine vreo 30 de minute cei de la echipa lui Mititelu. Iar arbitrul nu ştiu cum poate să-i lase cu tricourile alea. Or fi avut alte preocupări.

Categoric, dacă arbitrul avea ceva probleme de vedere, putea să ceară schimbarea tricourilor. N-ai voie să faci treaba asta, sunt nişte reguli foarte clare. Meciul s-a rupt în minutul 55 când au pasat ăia. Îl omoară tehnica şi pe Diallo ăla. Nu e prima dată când greşeşte. 

”Mutu trebuia să rămână şi să scoată corabia de acolo!”

”Mie îmi pare rău şi de Mutu, şi de Mititelu, pentru că omul a băgat bani. Mutu trebuia să rămână şi să scoată corabia de acolo. Dar îi e şi lui greu când are jucători care fac greşeli din alea.

Nu poţi să-i antrenezi. În fotbal, se poate antrena viteza, tehnica, dar prostia n-o poţi antrena. E prostie curată şi la primul gol, şi la faza de eliminare”, a spus Adrian Porumboiu, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: fc u craiova-mutu-liga 1-porumboiu 

viewscnt
Articole similare