Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Porumboiu îi ţine partea lui Becali: ”E treaba lui, e jucăria lui. Face ce vrea. Pot eu să mă iau de Gigi că se bagă la echipă?”

Adrian Porumboiu îi ţine partea lui Becali: ”E treaba lui, e jucăria lui. Face ce vrea. Pot eu să mă iau de Gigi că se bagă la echipă?”

Superliga

Comentarii

Adrian Porumboiu a discutat despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB. Finanţatorul ”roş-albaştrilor” a fost constant criticat pentru comportamentul său, dar fostul patron de la FC Vaslui nu a fost de acord cu opinia publică, recunoscând că şi el proceda precum Becali.

”L-aţi numi geniu? Eu nu am cum… E treaba lui, e jucăria lui. Face ce vrea. Pot eu să mă iau de Gigi că se bagă la echipă? Petrea?! Hai, domnule, staţi cuminte!

Nu pot să mă iau de Gigi pentru că acelaşi comportament îl aveam şi eu. Nu aş fi cel mai în măsură să spun că nu m-am amestecat sau că nu am intervenit. Ar fi o impostură să mă iau de el. E treaba lui, face echipa cum o gândeşte.

Probabil nu are momente să se certe că a făcut treaba asta. Eu am avut de vreo două ori. M-am lăsat doar pentru o etapă. Etapa următoare m-am apucat din nou. Treaba e cine acceptă. Gabi Balint mi-a spus de la început că nu acceptă. Şi am fost de acord”, a spus Adrian Porumboiu, pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: adrian porumboiufcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare