Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Porumboiu intervine şi dă de pământ cu deciziile lui Bîrsan: „Penalty pentru CFR, simulare la FCSB!”

Adrian Porumboiu intervine şi dă de pământ cu deciziile lui Bîrsan: „Penalty pentru CFR, simulare la FCSB!”

FCSB

Comentarii

Adrian Porumboiu a criticat în termeni duri arbitrajul lui Marcel Bîrsan din FCSB - CFR, scor 1-0.

Adrian Porumboiu intervine şi dă de pământ cu deciziile lui Bîrsan: „Penalty pentru CFR, simulare la FCSB!” 

Deşi derby-ul de pe Ghencea a fost unul foarte frumos, cu ocazii la ambele porţi, meciul a fost umbrit de câteva faze controversate de arbitraj. „Centralul” Bîrsan nu a dictat penalty când ardelenii au solicitat, însă a acordat lovitură de la 11 metri pentru FCSB, la contactul dintre Cvek şi Compagno. Adrian Porumboiu are o părere opusă. Iată explicaţia sa:

„E penalty în afara oricărui dubiu! Dawa îşi măreşte aria corpului, la cât de mult îşi deschide mâna.  Nu contează dacă o duce în jos, sus sau în lateral. Deschide mâna foarte mult şi îşi măreşte aria corpului. Trebuia dictat penalty! Faceţi un exerciţiu de imaginaţie. Dacă Dawa era pe linia porţii şi oprea golul cu mâna, ce, nu era penalty?

Compagno caută el contactul. Îşi lasă fundul în spate special pentru a se lovi cu Cvek. Nu cade din cauza acelui contact, ci se de foloseşte de acel contact pentru a cădea. E simulare, nu penalty! Compagno trebuie să primească galben”, a spus Porumboiu, potrivit GSP.

„FCSB a tăbărât pe arbitru la pauză, a făcut presiuni!” Detalii incredibile ies la iveală după derby-ul din Ghencea

Cristi Balaj, preşedintele CFR-ului a făcut acuzaţii grave la adresa celor de la FCSB. Oficialul ardelenilor a afirmat că mai mulţi oameni din staff-ul vicecampioanei s-au dus spre „centralul” Bîrsan la pauza meciului, la vestiare. Balaj e de părere că toată această presiune a fost decisivă, dat fiind faptul că FCSB a beneficiat de un penalty inexistent în opinia sa.

„La pauză îmi spuneau jucătorii şi Panin că oficiali de la FCSB au strigat în drumul spre vestiare către Bîrsan. Au tăbărât pe el. Oficialii lui FCSB au făcut asta, în drum spre vestiare. Atât timp când nu am fost acolo, nu pot da nume. 

Trebuie să se pună un semn de întrebare. Mi s-a comunicat că s-a pus presiune pe arbitru. Mi-a spus Panin, m-a şi sunat. Nu dau nume pentru că nu am fost acolo”, a declarat Cristi Balaj, preşedintele CFR-ului, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujadrian porumboiumarcel birsan 

viewscnt
Articole similare