Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Porumboiu s-a amuzat pe seama noii politici de transferuri a lui Gigi Becali: ”Tiki-taka s-a transformat în tiki-toaca”

Adrian Porumboiu s-a amuzat pe seama noii politici de transferuri a lui Gigi Becali: ”Tiki-taka s-a transformat în tiki-toaca”

Fotbal intern

Comentarii

Adrian Porumboiu s-a amuzat pe seama noii politici de transferuri a FCSB-ului, Gigi Becali vrând doar jucători înalţi în apărare, pentru a nu mai lua goluri cu capul.

În urmă cu ani buni, Gigi Becali oferea o declaraţie rămasă faimoasă în România, pe vremea când Barcelona lui Guardiola minuna fanii fotbalului mondial. ”Decât să jucăm prost şi să câştigăm mai bine pierdem! Tiki-taka Barcelona vreau să văd, să ţinem mingea şi să nu o dăm adversarului. Uite aşa, să mă joc numai eu cu ea”, spunea Becali în urmă cu aproxmativ 10 ani.

Acum, la un deceniu după, praful s-a ales de afirmaţia latifundiarului. FCSB nu mai este interesată de jucători tehnici, buni pasatori, care să poată ţine de minge, ci de fotbalişti înalţi, care pot salva echipa de golurile încasate cu capul.

Adrian Porumboiu s-a amuzat pe seama noii politici de transferuri a lui Gigi Becali

Şi Adrian Porumboiu s-a alăturat persoanelor care îl ironizează pe Becali, fostul patron al Vasluiului fiind amuzat de noua politică de transferuri a FCSB-ului.

Gigi Becali declara acum câţiva ani că face Barcelona din FCSB, că va juca tiki-taka. Însă tiki-taka s-a transformat în tiki-toaca. Am văzut că el caută jucători înalţi, care să dea cu capul”, a declarat Adrian Porumboiu, la Pro X.

După transferul lui Alex Creţu, jucător de 1,91 m, închizător, dar adus să joace fundaş central, şi Alin Şeroni, 1,93 m, a fost dorit de FCSB. Ajuns la 34 de ani şi titular sporadic la Botoşani, rămâne neclar ce ar mai fi avut de oferit veteranul din centrul apărării, în afara unui fizic impunător.

Afla mai multe despre: gigi becalitiki taka barcelonafcsbadrian porumboiu 

viewscnt
Articole similare