Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Porumboiu, sceptic în privinţa lui Dennis Man: ”Are două viteze” + Râde de Gigi Becali: ”A reuşit să-l păcălească pe american cu 13 milioane de euro!”

Adrian Porumboiu, sceptic în privinţa lui Dennis Man: ”Are două viteze” + Râde de Gigi Becali: ”A reuşit să-l păcălească pe american cu 13 milioane de euro!”
Comentarii

Parma s-a impus în faţa formaţiei Como, scor 4-3, în etapa cu numărul 33 din Serie B. Dennis Man a reuşit o pasă de gol.

Adrian Porumboiu, sceptic în privinţa lui Dennis Man: ”Am reuşit să-l păcălim pe american. Are două viteze””

Dennis Man a reuşit o nouă pasă de gol pentru Parma. Dar Adrian Porumboiu, fost arbitru şi patron în Liga 1 la FC Vaslui, îşi menţine în continuare părerea pentru faptul că suma plătită de Parma pentru serviciile lui Dennis Man a fost una exagerată.

”Atâta timp cât avem jucători care valorează 100 de milioane de euro, eu cred că lucrurile stau cu totul diferit. Noi ”blufăm” aşa. Dacă am reuşit să îl păcălim pe american să plătească 13 milioane de euro (n.r. 11 milioane de euro) pe un jucător care are două viteze, încet şi pe loc…

Exact, Man la Parma. Mă rog, nu are nicio legătură că a dat Man gol (n.r. – la echipa naţională). Mai curând ar juca Petrila, Tavi Popescu, au explozie, au o viteză şi pot să facă lucruri mult mai bune decât… Mă rog, nu are sens. E doar părerea mea”, a declarat Adrian Porumboiu, pentru Playsport.

Dennis Man, pasă de gol în Parma - Como

Man are trei goluri şi o două pase decisive în 21 de meciuri în acest sezon. Dennis Man a reuşit ultima pasă de gol chiar ieri în meciul cu Como. Assist-ul a fost lăudat de italieni.

Fotbalistul român a contribuit cu o pasă decisivă la golul lui Franco Vazquez din minutul 31. Italienii au lăudat prestaţia lui Dennis Man, iar după o acţiune frumoasă a internaţionalului român aceştia au scris pe Twitter: ”Magia lui Dennis! Man driblează frumos câţiva adversari şi îi pasează lui Bernabe care şutează”.

Internaţionalul român a primit nota 7 din partea celor de la Sofa Score.

Dennis Man s-a accidentat în victoria Parmei unde a reuşit o pasă decisivă! Ce a spus antrenorul românului

Afla mai multe despre: dennis manadrian porumboiu 

viewscnt
Articole similare