Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Stoian se pune bine cu selecţionerul: "Sper să împrumutăm din agresivitatea lui". Cum vede meciul cu Muntenegru şi ce spune despre Mitriţă

Adrian Stoian se pune bine cu selecţionerul: "Sper să împrumutăm din agresivitatea lui". Cum vede meciul cu Muntenegru şi ce spune despre Mitriţă
Comentarii

Adrian Stoian a fost convocat de selecţionerul Cosmin Contra pentru primele două partide din Liga Naţiunilor. Fotbalistul născut la Craiova a vorbit despre viitoarele meciuri ale echipei naţionale, dar şi despre echipa din Bănie al cărei fan declarat este.

"M-am simţit destul de bine ultima dată când am fost în vară şi îmi face mare plăcere că selecţionerul mi-a dat încredere din nou şi sper să îl ajut dacă va fi nevoie de mine. Presiune a fost tot timpul cred că o să fie la naţională şi sper să fie o presiune bună, ţînând cont de ultimele rezultate pe care le-am avut de când este Cosmin. Îmi doresc să facem o treaba bună, să ţinem aceeaşi linie pe care am avut-o până acum" a explicat Adrian Stoian pentru Telekom Sport.

"Nu am mai jucat cu Muntenegru, dar eu cred că ţînând cont de grupul care îl avem sper că o să facem treaba destul de bună. Am încredere în colegi, în antrenori şi cred că o să fie fiecare meci pe muchie de cuţit. Sper să arătam acelaşi spirit pe care l-am arătat şi până acum şi să împrumutăm poate din agresivitatea lui Cosmin" spune Stoian care regretă problemele pe care naţionala le-ar putea avea cu gazonul de la Ploieşti, dar crede că lucrurile se vor rezolva: "Am văzut că în România sunt nişte probleme cu gazoanele şi sper să fie condiţii destul de bune la meci. La Ploieşti m-am simţit destul de bine, gazonul era ok, mi-a plăcut şi stadionul şi sper să îl găsim aşa cum a fost în iunie. O să jucăm şi noi şi ei pe acelaşi gazon, deci o să fie echilibru" spune mijlocaşul lui Crotone.

Despre echipa copilăriei sale, U Craiova, Stoian vorbeşte cu optimism. Fotbalistul care joacă în acest moment în Serie B cu Crotone regretă totodată faptul că echipele româneşti nu vor mai evolua în Europa în acest sezon: "Am colegi care urmăresc şi Craiova, unii au fost colegi la Pescara cu Mitrita, care e în formă maximă şi sper să fie aşa şi la echipa naţională. Îmi pare rău că nu mai avem echipe în Europa. Credeam şi speram să se califice FCSB, doar că au avut puţîn ghinion. În anii trecuţi aveam o echipă care mergea în UCL direct, acum de-abia mai facem tururile preliminare  Doar FCSB a reuşit să treacă tot timpul de grupe sau să ajungă în grupe şi e un păcat că anul asta nu a ajuns!" a încheiat Stoian. 

Afla mai multe despre: adrian stoianechipa naţionalăalex mitriţăcosmin contra 

viewscnt
Articole similare