Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Şut, gata de următorul pas în carieră, cu titlul de campion în buzunar: "Cu siguranţă". Unde vrea să joace | EXCLUSIV

Adrian Şut, gata de următorul pas în carieră, cu titlul de campion în buzunar: "Cu siguranţă". Unde vrea să joace | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, Adrian Şut (24 de ani) a spus că momentan nu se gândeşte la un transfer departe de FCSB, dar îşi doreşte să facă pasul în străinătate când va fi momentul pentru el. Mijlocaşul defensiv este unul dintre cei mai buni fotbalişti ai echipei "roş-albastre" în acest sezon.

Faptul că FCSB primeşte greu gol şi, implicit, pierde greu i se datorează şi lui Adrian Şut, fotbalist care a făcut un salt impresionat în evoluţii. Mijlocaşul a ajuns şi în atenţia lui Edi Iordănescu pentru echipa naţională a României, în principal datorită calităţilor sale pe faza ofensivă, dar a demonstrat ca poate fi util şi în atac.

Titlul de campion cu FCSB şi "următorul pas" pentru Adrian Şut? Transferul, adus în discuţie: "Dorinţa fiecărui jucător"

Adrian Şut a adus victoria FCSB împotriva Farului, 1-0 la Ovidiu, cu un gol cu capul, iar prestaţiile pe care le-a avut de-a lungul sezonului l-au adus în atenţia cluburilor din Europa. Trabzonspor şi FC Copenhaga sunt echipele despre care s-a scris că îl urmăresc pe Adrian Şut, însă mijlocaşul este cu gândul doar la FCSB pe finalul actualei stagiuni.

FCSB e lider în clasamentul din Superligă, iar la finalul sezonului poate cuceri primul titul după o aşteptare de 9 ani. Adrian Şut e concentrat să dea tot ce are mai bun pentru acest final, dar a spus că îşi doreşte să facă pasul în străinătate atunci când va avea o oportunitate.

"Dorinţa fiecărui fotbalist când progresează şi ajunge la un nivel foarte bun, următorul pas e în străinătate. Momentan sunt aici, mai avem nişte finale de jucat şi cred că doar asta contează în acest moment.

Cu siguranţă mi-aş dori în Europa, dar nu sunt pus într-o situaţie de ales. Deocamdată mă gândesc doar aici, nu mă gândesc la un transfer, încerc să-mi fac treaba aici şi cu siguranţă o să vină şi aceste lucruri", a declarat Adrian Şut, mijlocaşul FCSB, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Orange Sport.

Adrian Şut a jucat 35 de meciuri (2854 de minute) în toate competiţiile sezonului, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat o pasă de gol.

  • 2,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Adrian Şut în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: adrian sutfcsbtransfertitlucampionatsuperligaeuropa 

viewscnt
Articole similare