You are here:

Adrian Şut, la mare căutare! Un club de mare tradiţie, din Conference League, a pus banii pe masă

Adrian Şut, la mare căutare! Un club de mare tradiţie, din Conference League, a pus banii pe masă

FCSB

Comentarii

Adrian Şut (25 de ani), unul dintre cei mai buni fotbalişti ai FCSB, este la mare căutare şi ar putea pleca de la echipă în ultimele zile de mercato. O echipă din Arabia Saudită îl vrea, iar acum un alt club - din Europa - îl are pe listă.

Gigi Becali (66 de ani) a anunţat că este dispus să accepte transferul lui Şut departe de FCSB pentru o ofertă de trei milioane de euro. Asta când a aflat că o echipă din Arabia Saudită îl are pe listă şi că îi oferă un salariu foarte mare.

Un club din Conference League, ofertă de două milioane de euro pentru Adrian Şut

După ce în trecut a fost dorit de Trabzonspor, un alt club din Turcia a intrat pe fir pentru transferul lui Adrian Şut. Potrivit gsp.ro, turcii de la Beşiktaş îl vrea pe Adrian Şut, mijlocaşul închizător al FCSB, şi a pus banii pe masă: două milioane de euro.

Totuşi, Gigi Becali a refuzat oferta de transfer a celor de la Beşiktaş pentru Adrian Şut şi a anunţat preţul pentru care este gata să spună "da". Omul de afaceri din Pipera doreşte trei milioane de euro în schimbul serviciilor lui Şut. Beşiktaş i-a propus un salariu de 600.000 de euro lui Adrian Şut, mai scrie sursa citată.

Adrian Şut a jucat 12 meciuri (809 minute) în toate competiţiile sezonului, timp în care a pasat decisiv de trei ori.

  • 2,7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Adrian Şut în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: adrian suttransferbesiktasofertanegocierisalariu 

viewscnt
Articole similare