You are here:

Adrian Şut s-a răzgândit! Ce a declarat mijlocaşul FCSB-ului după egalul cu CFR: ”O să dau tot ce am mai bun”

Adrian Şut s-a răzgândit! Ce a declarat mijlocaşul FCSB-ului după egalul cu CFR: ”O să dau tot ce am mai bun”

FCSB

Comentarii

Adrian Şut a declarat că nu se mai gândeşte să plece de la FCSB, cel puţin în acest moment.

În urmă cu câteva săptămâni, Adrian Şut a ratat un transfer pe care şi l-ar fi dorit în Arabia Saudită, după ce o echipă din Orient nu a plătit clauza de reziliere stabilită în contract de Gigi Becali.

După meciul cu CFR, fostul jucător al Academicii Clinceni a declarat că gândul său este doar la FCSB, însă nu exclude să plece în viitor la o echipă din afara României.

Ce a declarat Adrian Şut, după CFR - FCSB 2-2

”Este un punct meritat, dacă stăm să analizăm jocul cred că puteam să şi câştigăm. S-a întâmplat să luăm acele goluri, dar noi încercăm să avem mereu posesia. Uneori ne iese, alteori nu. Am dat dovadă că suntem o echipă puternică şi că avem caracter.

Până acum ne-am concentrat foarte mult pe Europa, acum încercăm pe campionat să o reglăm. Este dificil să vedem că nu adunăm puncte. De la meci la meci va fi bine şi sunt sigur că putem să adunăm puncte. 

Suntem fericiţi, ne-am îndeplinit obiectivul să ne calificăm în cupele europene. E frumos să joci din 3 în 3 zile.

(n.r. Te gândeşti la plecare?) Gândul meu este la FCSB, o să dau tot ce am mai bun. Atâta timp cât se bazează lumea pe mine o să dau totul.  (n.r. Cât de mare este dorinţa să pleci?) Nu ştiu cât de mare este. La un moment dat orice jucători îşi doreşte să prindă un transfer afară, eu acum mă concentrez pe echipă”, a spus Adrian Şut, după CFR - FCSB 2-2.

Afla mai multe despre: fcsbcfrsuperliga 

viewscnt
Articole similare