Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Vasile răsuflă uşurat după amânarea partidei cu Rostov-Don: "Există şi părţi bune la această pandemie"

Adrian Vasile răsuflă uşurat după amânarea partidei cu Rostov-Don: "Există şi părţi bune la această pandemie"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a fost întoarsă din drumul către Rostov. Ruşii au cerut amânarea partidei de Liga Campionilor din cauza numărului mare de infectări cu COVID-19.

La fel ca în toamnă, meciul CSM-ului cu Rostov a fost amânat din cauza cazurilor de COVID-19 din echipa rusoaicelor. Antrenorul Per Johansson, staff-ul tehnic şi mai multe jucătoare au fost depistate pozitiv, iar EHF a decis să  reprogrameze confruntarea pentru o altă dată. 

"Lucrul acesta va face să se aglomereze foarte tare perioada de final, dar este evident că este cea mai bună soluţie să nu jucăm un meci pentru că riscul de a veni de acolo infectaţi ar fi fost foarte mare. Faptul că şi noi mai câştigăm câteva zile şi sperăm ca o parte dintre jucătoare să se întoarcă, e un punct bun pentru noi lucrul ăsta.

Ce ne-a învăţat această pandemie e că planurile se pot schimba de la minut la minut, câteodată, aşa că nu rămâne decât să ne regrupăm, să ne redresăm şi să fim concentraţi pentru perioada următoare. Sperăm să recuperăm din jucătoarele accidentate pentru că numeric aceasta este cea mai mare problemă a noastră în acest moment.

Avem posibilitatea de a ne antrena mai bine în aceste zile şi de a creşte capacitatea de efort cu câteva procente, ceea ce va conta cu siguranţă. O deplasare în Rusia face să pierzi două nopţi având în vedere orele de zbor" , a spus Adrian Vasile.

Afla mai multe despre: adrian vasilecsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare