Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adversara Mihaelei Buzărnescu din optimi, bulversată de calificarea româncei. Madison Keys: ”Nici măcar nu ştiu să-i pronunţ numele”

Adversara Mihaelei Buzărnescu din optimi, bulversată de calificarea româncei. Madison Keys: ”Nici măcar nu ştiu să-i pronunţ numele”

Tenis

Comentarii

Madison Keys, adversara Mihaele Buzărnescu în optimile Roland Garros, a fost total surprinsă de calificarea româncei. Tenismena din SUA spune că nici măcar nu ştie să-i pronunţele numele şi n-a apucat să vadă vreun meci al Mihaelei.

Mihaela Buzărnescu a reuşit surpriza şi a trecut în două seturi de Elina Svitolina, una dintre jucătoarele care erau considerate favorite la câştigarea trofeului. Tenismena în vârstă de 30 de ani s-a impus cu 6-3, 7-5 şi s-a calificat în optimi, unde o va întâlni pe Madison Keys.

Cele două nu s-au mai întâlnit până acum şi Keys spune că nici măcar nu ştie să-i pronunţe numele. Americana spune că va urmări meciul pe care Mihaela l-a jucat cu Svitolina şi speră că antrenorii săi vor lua cele mai inspirate decizii:

”Nu ştiu cum să-i pronunţ numele, aşa că nu o voi face. Evident, pot să mă uit la meciul contra Svitolinei şi să văd cum stau lucrurile. Mă voi vaza pe antrenorii mei minunaţi să mă scoată din asta şi să-mi dea un plan. Apoi, trebuie să merg pe teren şi sper să execut planul bine. Ştiu că este cap de serie, mereu îi văd numele, dar nu am putut să văd niciunul dintre meciurile ei. Este într-un fel revigorant şi frumos să joci cu cineva cu care n-ai mai jucat înainte”, a declarat Madison Keys, potrivit Reuters.

Afla mai multe despre: mihaela buzarnescumadison keysroland garrostenis 

viewscnt
Articole similare