Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adversara Simonei Halep din cadrul optimilor de finală de la Australian Open! Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de 4 ori

Adversara Simonei Halep din cadrul optimilor de finală de la Australian Open! Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de 4 ori

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14, s-a calificat pentru a şaptea oară în optimile de finală ale Australian Open, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-1, pe Danka Kovinici din Muntenegru, locul 98 WTA.

Simona Halep se află în mare formă şi a mai făcut încă o ”victimă” la Australian Open. Jucătoarea noastră nu i-a acordat nicio şansă sportivei din Muntenegru şi a controlat în totalitate partida. Halep s-a impus după doar 65 de minute. 

În faza următoare, Simona Halep va evolua cu Alize Cornet din Franţa, locul 61 WTA, care a întrecut-o, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2, pe Tamara Zidansek din Slovenia, locul 29 WTA şi cap de serie numărul 29. Cornet a revenit de la 1-4 cu două break-uri, în setul al doilea.

Halep şi Cornet s-au mai întâlnit de patru ori până acum şi jucătoarea farnceză conduce cu 3-1. Însă ultima lor partidă a avut loc în 2015, când Cornet s-a impus cu 7-6 (6), 6-3, în turul I al turneului de la Madrid.

Ce a declarat Simona Halep după ultima victorie de la Australian Open

”Mă simt grozav că pot să joc din nou optimi. Îmi place să joc aici tot timpul, publicul e grozav şi ţin să vă mulţumesc că aţi fost în tribune, e super cald astăzi. Simt că am jucat minunat şi sunt mulţumită, dar vreau să spun că adversara mea a fost obosită, a avut meci greu înainte să joace cu mine. Azi nu am simţit că am fost relaxată, dar mă simt încrezătoare, întrucât 2021 a fost dificil.

Acum doar mă bucur de tenis şi de faptul că sunt sănătoasă. Să vin aici şi să dau tot ce am mai bun e un sentiment plăcut pentru mine. Poţi să îmi spui cu cine joc? Nu prea mă uit înainte pe tablou, mă concentrez doar la meciul următor”, a spus Simona Halep, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: tenis-simona halep-australian open 

viewscnt
Articole similare