Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adversarul imposibil pentru FCSB. MM: "Ne-au dat cu terenul în cap, ne-au stins lumina!" | EXCLUSIV

Adversarul imposibil pentru FCSB. MM: "Ne-au dat cu terenul în cap, ne-au stins lumina!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat la Telekom Sport, Mihai Stoica şi-a adus aminte de întâlnirile FCSB cu Chelsea, în primăvara Europa League şi apoi în grupele Ligii Campionilor, din 2013. Managerul roş-albaştrilor a spus că englezii nu erau interesaţi de Europa League, deşi în 2013 au câşigat competiţia, iar de aceea FCSB a fost aproape să-i elimine. În schimb, în grupele UCL "ne-au dat cu terenul în cap".

Adversarul imposibil pentru FCSB. MM: "Ne-au dat cu terenul în cap, ne-au stins lumina!" | EXCLUSIV

În sezonul 2012/2013, FCSB a reuşit o performanţă europeană de excepţie, când ajuns până în optimile de finală ale Europa League eliminând Ajax şi ieşind dintr-o grupă cu Stuttgart, FC Copenhaga şi Molde. În optimi, roş-albaştri au dat peste Chelsea şi au fost aproape să-i elimine pe engelzi, după 1-0 la Bucureşti şi 1-3 la Londra, dar apoi s-au întâlnit din nou cu "Albaştrii" în grupele Ligii Campionilor.

La ultima participare a unei echipe româneşti la masa bogaţilor, FCSB a picat într-o grupă cu Chelsea, Schalke şi Basel, iar Chelsea a câştigat cu 4-0 pe Arena Naţională, în timp ce pe Stamford Bridge a fost 1-0. Expertul Telekom Sport, Mihai Stoica, şi-a adus aminte de întâlnirile cu Chelsea şi a spus că, în grupele Ligii Campionilor, Chelsea a fost un adversar imposibil pentru roş-albaştri, deşi în Europa League au fost aproape să o elimine.

"Nu vreau să spulber un mit, dar noi am întâlnit în 2013 de patru ori Chelsea. În optimile Europa League... Nu mai puteau ei de optimile Europa League! Şi era cât pe-aci să-i eliminăm. Şi-am întâlnit după aia în grupele Ligii Campionilor când ne-au dat cu terenul în cap, cu cartierul în cap, ne-au stins lumina şi ne-au încuiat uşa. N-aveau motivaţie să joace, de aia nu erau...", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

În sezonul 2012/2013, Chelsea a câştigat Europa League, după ce cu un sezon în urmă a triumfat în Liga Campionilor, iar la ora confruntării cu FCSB din cea de-a doua competiţie europeană intercluburi era "Regina Europei".

Afla mai multe despre: fcsbchelseaeuropa leaguechampions leaguemihai stoica 

viewscnt
Articole similare