You are here:

”Afacere benefică!” Rapid se poate umple de bani. Viorel Moldovan se felicită pentru mutarea făcută: ”Ne bucură enorm”

”Afacere benefică!” Rapid se poate umple de bani. Viorel Moldovan se felicită pentru mutarea făcută: ”Ne bucură enorm”

Superliga

Comentarii

Albion Rrahmani le-a intrat deja la inimă suporterilor cehi, deşi a jucat doar 22 de minute în tricoul Spartei Praga.

Atacantul kosovar, transferat în această vară de Sparta Praga de la Rapid în schimbul sumei de 5.000.000 de euro, a reuşit să marcheze în victoria obţinută de cehi în faţa celor lui Malmo, scor 2-0.

Intrat pe gazon în minutul 69, Rrahmani a stabilit rezultatul final cu un gol marcat din faţa porţii goale şi şi-a dat jos tricoul pentru a celebra reuşita, chiar în faţa suporterilor praghezi.

Rrahmani a plecat de la Rapid, dar giuleştenii îşi pot creşte veniturile. Reacţia lui Viorel Moldovan

Viorel Moldovan, preşedintele Rapidului, l-a felicitat pe Rrahmani pentru gol şi s-a declarat încântat de faptul că în contul giuleştenilor vor mai intra bani în cazul în care kosovarul va continua să înscrie.

  • Rapid a păstrat un procent de 15% dintr-un viitor transfer al lui Albion Rrahmani.
”(n.r. Rrahmani debut cu gol în UCL. Sunteţi încântaţi de asta?) Nu încântaţi, foarte încântaţi că sunt bonusuri în contract şi sunt în beneficiul clubului, al Rapidului.

Deja s-au calificat în UEFA Champions League, ceea ce ne bucură enorm că avem de primit. Cu cât înscrie mai mult, Rapid are de primit. Bravo lui, nu puteai să îi îngrădeşti dorinţa de a merge la un club care are posibilitatea să joace în Champions League.

Pentru un jucător e maximul în acest moment.  Mai ales pentru un kosovar care la nivel de echipă naţională poate nu va ajunge niciodată, sau poate va ajunge, nu ştim, să participe la un turneu final de Euro sau Mondial.

A fost o afacere benefică pentru clubul nostru”, a spus Viorel Moldovan.

Afla mai multe despre: rapidsuperligaviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare