You are here:

Afacerea verii: Higuain, la Chelsea pentru 55 de milioane de euro plus Alvaro Morata!

Afacerea verii: Higuain, la Chelsea pentru 55 de milioane de euro plus Alvaro Morata!
Comentarii

Juventus este gata sa-l înlocuiasca pe Gonzalo Higuain, asta în cazul în care Sarri l-ar înlocui pe Antonio Conte pe banca celor de la Chelsea. Gruparea londoneza este dispusa sa ofere 55 de milioane de euro şi pe Alvaro Morata la schimb.

Totul a luat amploare în momentul în care Alvaro Morata şi Paratici, directorul sportiv al lui Juventus, s-au întalnit la Milano pentru a discuta datele unei eventuale reveniri ale ibericului.
 
Jurnaliştii italieni spun că Higuain este perfect pentru Juventus şi ca ”Bătrâna Doamnă” nu ar avea vreun interes în al ceda. Aceste zvonuri au fost alimentate şi după ce în finala Cupei Italiei, jucatorul argentinian a fost lasat pe banca de catre Max Allegri, fapt ce nu a fost pe placul jucatorului.
 
Se pare ca venirea lui Sarri la Chelsea, în locul lui Conte, ar fi cheia aducerii argentinianului, tehnicianul fiind apreciat de acesta înca din perioada în care Higuain activa pentru Napoli.
 
Moratta a declarat recent ca nici un jucator de la Chelsea nu se afla pe lista de transefruri, decât dacă acesta îşi doreşte. Juventus a cheltuit 90 de milioane de euro în 2016 pentru jucatorul argentinian, cand a fost adus de la Napoli.
 
 

Afla mai multe despre: morata 

viewscnt
Articole similare