Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Afaceristul care s-a implicat la Dinamo înainte de barajul cu U Cluj: "Sunt hotărât să rămân şi după"

Afaceristul care s-a implicat la Dinamo înainte de barajul cu U Cluj: "Sunt hotărât să rămân şi după"

Dinamo București

Comentarii

Dinamoviştii au scos toate armele pe masă pentru returul barajului cu U Cluj, care porneşte de la 2-0 pentru ardeleni.

Afaceristul care a trimis bani la Dinamo

Gruia Stoica este cel care a trimis 25.000 de euro pentru primele jucătorilor de la Dinamo. Astfel, suma totală a ajuns la 100.000 de euro, pe care echipa o poate împărţi în cazul în care rămâne în Liga 1. 

PCH a făcut public gestul afaceristului care s-a implicat în trecut şi la Rapid.

„În urmă cu o săptămână v-am vorbit despre un grup de oameni de afaceri care au pus câte o sumă, pentru a le oferi jucătorilor o primă pentru rămânerea în Liga 1.

Ne-am alăturat şi noi, suporterii, acestui demers. Dar nu despre noi am vrea să vorbim acum, ci despre cel care a avut această iniţiativă, oferind primii 25.000€, fiind urmat de ceilalţi oameni de afaceri. 

Nu v-am spus până acum despre cine este vorba dintr-un singur motiv, care ţine de modestia celui în cauză. Omul nu a dorit să iasă în evidenţă, mai ales că, în domeniul afacerilor, a ajuns la un nivel la care nu are nevoie de publicitate. 

Pentru că mulţi dintre noi au insistat să ştie cine este suporterul care a dat tonul oferirii primelor pentru echipă, acesta a acceptat ca numele său să devină public.

Gruia Stoica este unul dintre cei mai importanţi industriaşi din România, cu afaceri legate de calea ferată, care se întind dincolo de graniţele ţării. Genul de om căruia îi place să pună lucrurile pe roate. 

Ni s-a alăturat acum pentru că doreşte să susţină sportul românesc şi pentru că speră în renaşterea unui brand uriaş al ţării, care se numeşte Dinamo”, a transmis PCH. 

Gruia Stoica, despre implicarea la Dinamo Bucureşti

"Sunt impresionat de ceea aţi reuşit voi, suporterii, de felul magnific în care v-aţi bătut, pentru ca acest Bun Naţional să continue să existe. 

Oamenii de afaceri care au realizat ceva în ţara asta, trebuie să se implice şi în susţinerea sportului românesc. Este lăudabil gestul celor care au făcut-o deja. 

Am venit alături acum, în lupta pentru salvarea brandului naţional Dinamo şi sunt hotărât să rămân şi după câştigarea barajului, pentru readucerea clubului la marea performanţă, acolo unde îi este locul", a declarat Gruia Stoica. 

Afla mai multe despre: gruia stoicadinamo u cluj 

viewscnt
Articole similare