Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aflat în colaps financiar, clubul Petrolul are parte de ajutor. Echipa prahoveană a primit 250.000 de euro, iar alţi 300.000 urmează să fie viraţi în contul clubului EXCLUSIV

Aflat în colaps financiar, clubul Petrolul are parte de ajutor. Echipa prahoveană a primit 250.000 de euro, iar alţi 300.000 urmează să fie viraţi în contul clubului EXCLUSIV

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti a reuşit să ajungă din nou în Liga 1, dar echipa se confruntă cu grave probleme financiare. Echipa din Prahova a recunoscut într-un comunicat oficial că are grave probleme financiare şi că are nevoie urgentă de fonduri.

Echipa a precizat că nu se va opune în termeni legali unei colaborări cu cei de la Consiliul Local Ploieşti sau alte instituţii publice sau private. La aproape două săptămâni de la acel comunicat, un sponsor şi Consiliul Local Prahova au sărit în ajutorul echipei. 

Potrivit surselor OrangeSport, Petrolul a primit săptămâna asta de la un sponsor 250.000 de euro şi de la 1 Octombrie vor mai veni alţi 300.000 de euro de la Consiliul Judeţean Prahova.

Recent, Gabi Tamaş a ameninţat că va pleca de la echipă din caza problemelor financiare. Fundaşul experimentat din Liga 1 şi-a manifestat intenţia public de a părăsi echipa din Ploieşti. 

OFICIAL | Austriacul Andreas Leitner a semnat cu FC Petrolul

Portarul austriac Andreas Leitner (28 ani, 1.84m) a semnat, miercuri, un contract cu gruparea Petrolul Ploieşti, valabil până la finalul sezonului 2023-2024.

”Am decis că este momentul să fac o schimbare în cariera mea, pentru că, din păcate, Admira a retrogradat şi nu îmi doream să joc în eşalonul secund. Am vrut să încerc o altă experienţă, să evoluez într-un campionat din afara Austriei, am primit oferta Petrolului şi i-am dat curs. 

Ştiu că nivelul campionatului din România este unul ridicat, am văzut şi ce atmosferă superbă este aici, la Ploieşti, şi îmi doresc să avem rezultate cât mai bune împreună”, a declarat Leitner.

Jucător cu 213 de prezenţe în Bundesliga, primul eşalon din Austria, Andreas Leitner a evoluat în ultimele şase sezoane pentru FC Admira Wacker, ratând doar nouă partide dintre toate cele disputate de către fosta sa echipă, începând din 24 septembrie 2016, în toate competiţiile.

A fost şi căpitan al Admirei, începând din 2019, dar în vară a decis să se despartă de gruparea de care şi-a legat aproape întreaga carieră, după retrogradarea acesteia în eşalonul secund.

Afla mai multe despre: petrolu-superligă-tamaş 

viewscnt
Articole similare