Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Agentul lui Alex Bourceanu face precizări importante: "A semnat prelungirea contractului în Rusia! Ce să caute la Steaua?"

Agentul lui Alex Bourceanu face precizări importante: "A semnat prelungirea contractului în Rusia! Ce să caute la Steaua?"
Comentarii

Sport Express, cel mai important cotidian de sport din Rusia, a anunţat că Alexandru Bourceanu se află pe lista FCSB-ului. Conform sursei citate, roş-albaştrii deja i-ar fi propus lui Bourceanu un contract pe doi ani.

"Fiecare are dreptul să spună ce vrea, dar să comenteze la adresa mea atunci când are informaţii şi nu confundă persoanele! Alex Bourceanu nu o să mai vină niciodată la Steaua pentru că în urmă cu două luni a semnat prelungirea contractului cu Arsenal Tula pe încă un an.

Sub nicio formă el nu o să vină la Steaua, nu a vorbit nimeni cu el să revină şi nici nu s-a discutat o posibilă revenire în România. Cum să vină înapoi când el acum două luni a semnat o prelungire de contract? Cine face presupuneri şi comentează doar ce aude mai bine ar suna şi s-ar interesa despre o situaţie.

Cum putem discuta despre subiectul Bourceanu? Cine se gândeşte că el s-ar putea întoarce la Steaua? De ce s-ar întoarce? Uitaţi-vă pe cifrele lui pe Instat şi o să vedeţi că n-are niciun motiv să vina în Romania! Bourceanu este cel mai bun închizator care joacă în Rusia!", a zis Anamaria Prodan pentru GSP.

Afla mai multe despre: anamaria prodanrusiabourceanusteauafcsbtransfertula 

viewscnt
Articole similare