Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Agentul lui Bale a rupt tăcerea! Ce se întâmplă cu fotbalistul galez în această iarnă

Agentul lui Bale a rupt tăcerea! Ce se întâmplă cu fotbalistul galez în această iarnă

Real Madrid

Comentarii

Odată deschiderea unei noi perioade de transfer în Europa, a început o nouă "telenovelă" a plecării lui Gareth Bale (30 de ani) de la Real Madrid. Agentul galezului, Jonathan Barnett, a ţinut să stopeze orice speculaţii încă de la încep şi a anunţat că fotbalistul pe care-l reprezintă nu va pleca nicăieri în această iarnă, iar şansele să plece în vară sunt "destul de mici".

Zidane vrea scape de Bale, deşi a început să-l folosească din ce în ce mai des. Galezul nu e pe placul antrenorului francez, iar dorinţa lui "Zizou" de a-l vedea plecat pe Bale e una foarte veche. Totuşi, în ciuda tuturor speculaţiilor care au fost, agentul Jonathan Barnett a ţinut să anunţe că Gareth Bale nu o va părăsi pe Real Madrid.

"Gareth nu pleacă nicăieri în această iarnă. Este exclus. De asemenea, şansele să plece la vara sunt mici", a declarat agentul lui Bale, într-un interviu pentru ESPN.

Bale a fost în China pentru a negocia cu Jiangsu Suning, echipa lui Cosmin Olăroiu

LA Galaxy, Inter Miami şi Jiangsu Suning sunt echipele care l-au vrut pe Bale. Galezul chiar s-a deplasat în China pentru a negocia cu Jiangsu Suning, echipă antrenată de românul Cosmin Olăroiu. Conform cotidianului AS, transferul lui Bale la Jiangsu Suning a picat pentru că formaţia lui Olăroiu i-ar fi asigurat un salariu de 17 milioane de euro lui Bale, adică acelaşi salariu de la Real Madrid. S-a scris despre un super salariu de 50 de milioane de euro pe an pe care Jiangsu i l-ar fi oferit lui Bale, dar presa madrilenă infirmă această variantă.


 

Afla mai multe despre: gareth baleagentreal madrid 

viewscnt
Articole similare