Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Agitaţie la Steaua! Golgheterul Chipirliu ”se dă lovit” şi vrea să plece. Opriţa şi-a adus atacant crescut de Atletico Madrid

Agitaţie la Steaua! Golgheterul Chipirliu ”se dă lovit” şi vrea să plece. Opriţa şi-a adus atacant crescut de Atletico Madrid

Steaua

Comentarii

Nu există cuvântul ”linişte” în curtea celor de la CSA Steaua Bucureşti.

În ultimele zile, cea mai mare problemă a celor de la Steaua a fost dorinţa golgheterului Bogdan Chipirliu de a părăsi echipa, pentru a se alătura unei rivale din campionat.

Bogdan Chipirliu vrea să plece de la Steaua

Potrivit liga2.prosport.ro, Bogdan Chipirliu a fost ademenit cu un salariu foarte bun - chiar şi peste media din Superligă + o primă de instalare - de către Gloria Buzău, o contracandidată la accederea în play-off Ligii 2.

Cum buzoienii nu dispun de finanţe pentru a face o ofertă convingătoare celor de la Steaua, Bogdan Chipirliu a cerut conducerii să fie lăsat să plece gratis, liber de contract, lucru refuzat de către conducătorii clubului din Ghencea.

Sursa citată anunţă că fotbalistul a fost foarte dezamăgit de decizie clubului Armatei şi ”se dă accidentat” în această perioadă.

CSA Steaua le-a transmis cluburilor ce-l doresc pe Bogdan Chipirliu că acesta este disponibil doar prin achitarea clauzei de reziliere: 500.000 de euro. 

Încă un atacant la Steaua!

Aşadar, cum situaţia lui Bogdan Chipirliu este una incertă, Daniel Opriţa a ales să mai transfere un atacant, în aceste zile.

A fost adus atacantul Ignacio Heras Garcia (28 de ani), care a evoluat ultima dată la Recreativo Huelva, în al treilea eşalon al fotbalului din Spania.

Nacho Heras este un vârf care a fost format în academia celor de la Atletico Madrid, iar la seniori a activat pentru Atletico Baleares (liga a treia), Leganes II (liga a cincea), Getafe II (liga a treia), Burgos Promesas (liga a cincea şi a patra), Linense (liga a treia) şi Recreativo Huelva (liga a patra şi a treia).

Nacho Heras a debutat la Steaua în amicalul de miercuri cu CSM Slatina (scor 1-1), în care a început ca titular, alături de conaţionalul Pau Miguelez, şi el o nouă achiziţie, ”a evoluat 75 de minute şi a ratat două şanse de gol în partea secundă”, după cum a transmis clubul.

Afla mai multe despre: chipirliuatletico madridopritaheras 

viewscnt
Articole similare