Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aguero şi Depay nu sunt de ajuns! Laporta, de neoprit: două variante pentru un post de atacant la Barcelona

Aguero şi Depay nu sunt de ajuns! Laporta, de neoprit: două variante pentru un post de atacant la Barcelona

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona s-a înţeles deja cu Sergio Aguero (33 de ani) şi Memphis Depay (27 de ani), două vârfuri de atac de nivel foarte buni, dar catalanii nu vor să se oprească aici în ceea ce priveşte transferurile de atacanţi.

Aguero şi Depay nu sunt de ajuns! Laporta mai vrea un atacant pentru Barcelona

Erling Haaland (20 de ani) e marea ţintă a catalanilor, dar eventualul său transfer ar costa foarte mult şi Barcelona se află într-o situaţie precară din punct de vedere financiar. Astfel, în birourile catalanilor s-a lucrat la o listă cu posibile variante "low-cost", dar de viitor, care să acopere postul de atacant pe o perioadă mare de timp.

Astfel, potrivit jurnaliştilor Moi Llorens şi Samuel Mardsen de la ESPN, Barcelona a identificat doi candidaţi din care va alege unul pentru viitorul atacului catalan. Sursa citată scrie că Alexander Isak (21 de ani), atacantul lui Real Sociedad, şi Darwin Nunez (21 de ani), vârful de atac al Benficăi, sunt cele două variante din care va fi ales viitorul număr 9 de pe Camp Nou.

Alexander Isak, "noul Ibrahimovic", aşa cum a fost poreclit după transferul său la Borussia Dortmund din 2017, a marcat 16 goluri şi a livrat două assist-uri în 43 de meciuri jucate alături de Real Sociedad în toate competiţiile acestui sezon. De partea cealaltă, Nunez a înscris 14 goluri şi a pasat decisiv de 12 ori în 43 de partide din toate competiţiile.

  • 50 de milioane de euro însumează cotele de transfer ale celor doi atacanţi, 30 Isak, 20 Nunez

Afla mai multe despre: barcelonaalexander isaklaportadarwin nunezatacanttransfer 

viewscnt
Articole similare