You are here:

”Ai nişte cadavre prin apărare” O echipă din Superligă a fost desfiinţată de Emil Grădinescu: ”Nu ai cum să joci stilul ăsta de fotbal”

”Ai nişte cadavre prin apărare” O echipă din Superligă a fost desfiinţată de Emil Grădinescu: ”Nu ai cum să joci stilul ăsta de fotbal”

Superliga

Comentarii

Emil Grădinescu a criticat stilul de joc al celor de la Gloria Buzău, echipă nou-promovată în Superligă. Gruparea din Crâng are un parcurs admirabil până acum, patru puncte după patru etape, însă eşecul cu Dinamo, scor 1-4, a fost de departe cel mai slab meci al echipei antrenate de Prepeliţă.

Dinamo a învins vineri seara, pe teren propriu, pe Gloria Buzău, scor 4-1, într-un meci din etapa a patra a Superligii.

Dinamoviştii au profitat de prima ocazie avută pentru a deschide scorul. Dennis Politic a marcat în minutul 10 şi a adus în avantaj gazdele.

Elevii lui Kopic au marcat, din nou, în minutul 27, prin Raul Opruţ. Buzoienii au pus rar în pericol poarta lui Golubovic şi la pauză Dinamo a intrat cu avantaj de două goluri, 2-0.

Oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 54, când Kennedy Boateng a trimis în propria plasă o centrare în careu a lui Cristian Dumitru.

Dinamo a rezolvat însă meciul în minutele 80 şi 84, prin golurile marcate de Selmani şi Politic, iar ”câinii” s-au impus cu 4-1, urcând pe locul 2 în Superligă, cu 7 puncte.

Emil Grădinescu, şocat de greşelile din defensiva Buzăului: ”Ai nişte cadavre în apărare”

„Nu ai cum să joci stilul ăsta de fotbal, zici că eşti Bayern Munchen, cu acţiuni, una după alta de pressing, până în careul mic şi tu să ai nişte cadavre prin apărare pe acolo. 

Uită-te şi tu cum respinge Turda la primul gol, uită-te la ăsta, Cheik Traore, intră pe vârfuri, zici că e cel puţin Roberto Carlos. După mai vine o fază şi i-o dă unuia de la Dinamo şi după îi ceartă pe ăia”, a spus Emil Grădinescu, la Prima Sport.

Primul 11 al Gloriei Buzău în meciul cu Dinamo:

  • Gloria: Greab - Scheda, Turda, Dobrosavlevici, Sălceanu - Canadija, Prejmereanu, Ahkmatov - Işfan, R. Matos, Tescan

Afla mai multe despre: gloria buzaugrădinescu 

viewscnt
Articole similare