Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ajax, anunţ major! John Heitinga, OUT: ”Avem nevoie de un antrenor mai experimentat”

Ajax, anunţ major! John Heitinga, OUT: ”Avem nevoie de un antrenor mai experimentat”
Comentarii

Ajax a informat că se va produce o schimbare la nivelul băncii tehnice, urmând ca actualul antrenor, John Heitinga (39 de ani), să fie înlocuit.

Ajax, anunţ major! John Heitinga, OUT: ”Avem nevoie de un antrenor mai experimentat”

Clubul Ajax Amsterdam a anunţat, joi, că John Heitinga nu rămâne la conducerea tehnică a echipei.

“Ajax l-a informat pe John Heitinga că gruparea va începe căutările pentru un nou antrenor principal.

După plecarea lui Alfred Schreuder la sfârşitul lunii ianuarie, Ajax a convenit cu Heitinga că el va fi antrenor principal la meciurile rămase din sezonul 2022/2023”, se arată pe site-ul clubului olandez.

Directorul sportiv Sven Mislintat a declarat că nu i-a fost uşor să-i zică lui Heitinga că nu rămâne la conducerea tehnică a echipei.

“I-am spus lui John în această după-amiază. La nivel personal, a fost o decizie grea şi nu a fost uşor să îi spun. John a ajutat clubul într-un moment dificil şi a făcut-o din toată inima. Îi suntem recunoscători.

A fost o perioadă dificilă. Ajax era pe locul cinci şi a terminat pe trei. A învăţat multe în ultimele luni şi ne-ar plăcea ca el să rămână legat de club. Însă am ajuns la concluzia că Ajax are nevoie de un antrenor principal mai experimentat”, a afirmat Mislintat.

În vârstă de 39 de ani, John Heitinga a antrenat doar în cadrul clubului Ajax Amsterdam, fie la echipa mare, fie la copii şi juniori,

Afla mai multe despre: ajaxjohn heitingaantrenor ajax 

viewscnt
Articole similare