Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ajunsă pe locul 214 mondial, Emma Răducanu îşi anunţă revenirea. Care este marele vis al sportivei cu origini române

Ajunsă pe locul 214 mondial, Emma Răducanu îşi anunţă revenirea. Care este marele vis al sportivei cu origini române

Tenis

Comentarii

Jucătoarea britanică Emma Răducanu, fostă campioană la US Open, a recunoscut că a fost dificil să urmărească de pe margine turneele de Grand Slam din acest an, ca urmare a operaţiilor la încheieturile mâinilor şi la gleznă pe care le-a efectuat.

Răducanu, al cărei tată este român, a cucerit primul său titlu de Grand Slam în 2021 la New York, la doar 18 ani, după ce a acces pe tabloul principal venind din calificări.

Ea nu a mai jucat însă din luna aprilie a acestui an şi a ratat turneele de la Roland Garros, Wimbledon şi US Open, ajungând pe locul 214 în ierarhia mondială.

Britanica a dezvăluit că a început antrenamentele în luna august, după intervenţii chirurgicale la încheieturile ambelor mâini şi la una dintre glezne.

"Sezonul următor mă voi întoarce. În această stagiune, toate Grand Slam-urile s-au încheiat, aşa că a fost dificil să le urmăresc cum trec, dar am încercat să rămân pe linia mea cât mai mult posibil şi să mă concentrez pe recuperarea mea", a declarat ea pentru BBC.

După succesul răsunător de la Flushing Meadows, Emma Răducanu nu a mai reuşit să treacă de turul al doilea la un turneu de Mare Şlem, atrăgându-şi numeroase critici.

"Faptul că încă vorbesc despre mine, chiar dacă nu sunt la aceste evenimente, este doar un compliment. Cineva mi-a spus: 'Îngrijorează-te când nu vorbesc despre tine'. Wimbledonul este un vis şi a crescut mereu. Este încă visul suprem să câştig Wimbledonul", a mai afirmat Emma Răducanu în interviul respectiv.

Afla mai multe despre: emma raducanu 

viewscnt
Articole similare