Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Al Hilal dă lovitura pe piaţa transferurilor! Neymar semnează pe un salariu halucinant

Al Hilal dă lovitura pe piaţa transferurilor! Neymar semnează pe un salariu halucinant

Neymar

Comentarii

Neymar Jr. (31 de ani) este aproape de un transfer şoc către campionatul din Arabia Saudită, la Al Hilal.

Golgheterul all-time al naţionalei Braziliei o păraseşte pe Paris Saint-Germain după şase ani. În 2017, Neymar a devenit cel mai scump jucător al planetei când a făcut pasul de la FC Barcelona către PSG. 222 de milioane de euro este suma record pentru cel mai scump transfer realizat în istoria fotbalului şi, totodată, suma achitată de PSG catalanilor în 2017.

Neymar este la un pas de Al Hilal, aproximativ 100 de milioane de euro le vor plăti arabii celor de la PSG pentru brazilian.

  • 150 de milioane de euro pe sezon va încasa starul brazilian la Al Hilal

Acesta va semna un contract valabil pe doi ani şi va fi coleg cu alţi jucători veniţi din marile campionate europene în această vară, precum Kalidou Koulibaly, Ruben Neves şi Milinkovic-Savic.

În cei şapte ani petrecuţi la Paris, Neymar a adunat 173 de meciuri în care a marcat de 118 ori şi a oferit 77 de pase decisive.

Cinci titluri de campion al Franţei a obţinut Neymar alături de PSG, patru Supercupe şi trei Cupe ale Franţei.

Trofeul UEFA Champions League a rămas un vis neîmplinit pentru brazilian, alături de PSG. Parizienii au ajuns în finala competiţiei în sezonul 2019/2020, finală pierduta în faţa celor de la Bayern Munchen cu scorul de 1-0.

Afla mai multe despre: neymar 

viewscnt
Articole similare