You are here:

Al Hilal, doar remiză cu penultima clasată! Gomis a egalat în minutul 96 din penalty

Al Hilal, doar remiză cu penultima clasată! Gomis a egalat în minutul 96 din penalty
Comentarii

Răzvan Lucescu a suferit a doua înfrângere în campionatul Arabiei Saudite. Al Hilal a cedat, 2-3 pe terenul lui Al Fateh

O singură victorie avea Al Fateh în primele 8 etape ale sezonului. Una dintre puţinele echipe din campionat antrenate de un localnic a oferit o replică extrem de spectaculoasă liderului, pe Prince Abdullah bin Jalawi Stadium.

Liderul la zi al campionatului saudit, formaţia lui Răzvan Lucescu a primit gol încă din minutul 8, de la Saadane. Până la pauză, Hilal a reuşit să întoarcă rezultatul şi a punctat de două ori prin Shehri şi Carlos Eduardo.

Avantajul luat după primele 45 de minute a fost pierdut de echipa lui Răzvan Lucescu în decurs de 10 minute. te Vrede a marcat în minutele 77 si 88 pentru echipa gazdă, iar Al Fateh conducea cu 3-2. În prelungiri, Hilal a reuşit să restabilească egalitatea prin Bafetimbi Gomis. Starul francez a transformat un penalty în al cincilea minut al prelungirilor.

A fost a doua remiză a echipei lui Lucescu Jr în campionat. În ultimele două etape, Al Hilal a obţinut un singur punct din şase posibile. Totuşi, cea mai galonată echipă a campionatului are trei puncte peste următoarea clasată, Al Ahli şi 5 peste locul 3, Al Shabab.

Al Fateh rămâne pe locul 15 cu doar 5 puncte câştigate în primele 9 runde.

 

Afla mai multe despre: răzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare