Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Al-Hilal pregăteşte un mare SHOW pentru prezentarea lui Neymar. Ce pun la cale şeicii

Al-Hilal pregăteşte un mare SHOW pentru prezentarea lui Neymar. Ce pun la cale şeicii

PSG

Comentarii

Arabia Saudită se pregăteşte să sărbătorească ultima sa lovitură pe piaţa transferurilor. Pe urmele lui Cristiano Ronaldo, în ianuarie, şi a altor nume mari de la începutul verii (Benzema, Kanté, Mahrez, Koulibaly), Neymar va semna şi el cu Al-Hilal în următoarele ore.

Brazilianul va deveni una dintre cele mai mari atracţii din campionat, alături de Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema, dar şi unul dintre cel mai bine plătiţi jucători de pe planetă. Şi ar trebui să fie prezentat ca atare.

Potrivit Daily Mail, clubul Al-Hilal lucrează din greu în culise pentru a organiza un spectacol XXL pentru prezentarea viitorului fost jucător al echipei PSG. El ar trebui să fie prezentat pe un stadion plin (la fel ca Benzema, care a atras 60.000 de spectatori) şi, eventual, să apară într-o locaţie istorică din Riyadh pentru a ajuta la vânzarea atracţiei turistice a ţării.

Se aşteaptă ca liderii saudiţi să consulte experţi care au lucrat la ceremoniile de deschidere ale Jocurilor Olimpice şi ale Cupei Mondiale. Lucrează contra cronometru, dar nu vor lăsa nicio piatră neîntoarsă, a declarat un expert pentru Daily Mail.

Afla mai multe despre: neymarpsgal hilal 

viewscnt
Articole similare