Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Al-Khelaifi a mers direct în vestiarul PSG-ului. Ce le-a transmis jucătorilor după discuţiile aprinse cu Mbappe

Al-Khelaifi a mers direct în vestiarul PSG-ului. Ce le-a transmis jucătorilor după discuţiile aprinse cu Mbappe

PSG

Comentarii

După reintegrarea lui Kylian Mbappe la primă echipă şi revenirea sa la antrenamente, conform comunicatului dat publicităţii de Paris Saint-Germain, a venit rândul preşedintelui clubului, Nasser al-Khelaifi, să oficializeze vestea în faţa efectivului şi să precizeze că jucătorul nu va pleca în această vară.

Al-Khelaifi a explicat în faţa restului vestiarului că starul francez este din nou la dispoziţia staff-ului şi a clubului şi va rămâne în această vară la PSG şi nu va fi transferat.

Acest lucru nu semmifică, însă, că Mbappe îşi va prelungi contractul care expiră peste un an, chiar dacă, în plan intern, s-au dat asigurări că jucătorul a promis în ultimele ore că nu va pleca liber de contract.

Kylian Mbappe va face parte din lotul pentru partida din Ligue 1 de săptămâna viitoare, din etapa a doua, cu Toulouse.

"După discuţii foarte constructive şi pozitive între Paris Saint-Germain şi Kylian Mbappe înaintea meciului PSG-Lorient, sâmbătă, jucătorul a fost reintegrat la prima echipă şi a participat la antrenamentul de dimineaţă", s-a arătat în comunicatul dat publicităţii de PSG.

Mbappe ar fi dorit să plece liber de la PSG, la finalul sezonului 2023-2024, când îi expiră actualul contract cu campioana entitre a Franţei, ai cărei conducători îl suspectau pe jucător că are deja un acord cu Real Madrid, care ar urma să intre în vigoare în vara anului viitor.

Kylian Mbappe (24 de ani) a refuzat să activeze opţiunea din contractul său cu PSG, care îi poate prelungi şederea pe Parc des Princes până în iunie 2025, lucru care i-a înfuriat pe oficialii clubului parizian. Din acest motiv, căpitanul selecţionatei Franţei a fost lăsat în afara lotului deplasat de PSG în Asia, pentru turneul estival din Japonia şi Coreea de Sud, şi a fost informat că are două variante: îşi prelungeşte contractul cu PSG sau, în caz contrar, trebuie să se transfere la o altă formaţie în această vară, pentru a nu pleca liber anul viitor.

Mbappe s-a antrenat la centrul de pregătire al clubului parizian, alături de alţi jucători lăsaţi în afara lotului pregătit de Luis Enrique.

Atacantul francez nu a fost reţinut nici pentru meciul din prima etapă din Ligue 1, sâmbătă cu Lorient (0-0).

Afla mai multe despre: mbappepsg 

viewscnt
Articole similare