Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Al-Khelaifi l-a distrus pe Messi: "I-a lipsit clasa, e o lipsă totală de respect". Atac furibund al preşedintelui PSG-ului după declaraţiile starului argentinian

Al-Khelaifi l-a distrus pe Messi: "I-a lipsit clasa, e o lipsă totală de respect". Atac furibund al preşedintelui PSG-ului după declaraţiile starului argentinian

Lionel Messi

Comentarii

Preşedintele clubului PSG, Nasser Al-Khelaifi, a reacţionat, după ce starul argentinian Lionel Messi s-a plâns în privinţa perioadei petrecute la Paris.

Venit la PSG în 2021, argentinianul nu şi-a găsit niciodată locul la echipă şi nici în capitala Franţei. A plecat în 2023, la finalul contractului său.

Toate acestea înainte de a face câteva comentarii dure în presa internaţională, insistând că "nu a fost fericit" pe malurile Senei şi revenind asupra absenţei sărbătoririi victoriei Argentinei la Cupa Mondială. Până acum, Nasser Al-Khelaïfi nu a dorit să răspundă acuzelor venite din partea lui Messi. A făcut-o marţi, pe RMC.

"Este cel mai bun jucător din istorie. Nu i-a fost uşor să vină. Totul era despre el la Barça, nu a fost la fel la Paris, aveam şi alţi jucători importanţi, erau acolo Kylian, Neymar... Am un mare respect pentru Messi, dar dacă o persoană vorbeşte de rău despre PSG după ce a plecat, nu este corect, este o lipsă totală de respect. Lui Messi i-a lipsit clasa, asta e sigur", a spus Al-Khleifi.

În ceea ce priveşte situaţia de după Cupa Mondială, Al-Khelaifi a explicat că s-a dorit evitarea unei reacţii negative a publicului: "Nu l-am sărbătorit după Cupa Mondială? Suntem în Franţa, a câştigat Cupa Mondială împotriva lui Kylian, este un club francez...

Nu am vrut ca stadionul să-l fluiere. Liverpool, de exemplu, a luat aceeaşi decizie atunci când Senegalul lui Sadio Mané a câştigat Cupa Africii pe Naţiuni împotriva Egiptului lui Mo Salah.

De notat că PSG l-a sărbătorit pe Messi pe Camp des Loges. Prefer ca oamenii să vorbească atunci când sunt acolo, nu după aceea. Nu este stilul nostru. Un lucru este cert: Leo Messi nu va lăsa o amprentă de neşters în memoria fanilor parizieni", continuă Nasser Al-Khelaïfi.

Afla mai multe despre: psgmessi 

viewscnt
Articole similare