Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alarmă la FCSB înaintea meciului cu CS Mioveni! Încă doi jucători, testaţi pozitiv. Focar de COVID-19 în lot

Alarmă la FCSB înaintea meciului cu CS Mioveni! Încă doi jucători, testaţi pozitiv. Focar de COVID-19 în lot

FCSB

Comentarii

FCSB devine, uşor-uşor, un focar de COVID-19. Edi Iordănescu şi o mare parte din staff, dar şi doi jucători, au fost depistaţi pozitiv iniţial, însă au apărut noi cazuri de Coronavirus în cadrul lotului. Încă doi jucători au fost confirmaţi pozitiv, iar alţi doi prezintă simptome.

Focar de COVID-19 la FCSB. Încă doi jucători confirmaţi pozitiv, alţi doi cu simptome!

FCSB are probleme serioase cu Coronavirusul în cadrul lotului. După ce Edi Iordănescu şi mare parte din stafful său, dar şi jucătorii Straton şi Şerban, au fost depistaţi pozitiv în cadrul unei testări, acum alţi doi jucători au fost confirmaţi cu Coronavirus. Fanatik scrie că, acum, testele efectuate de Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă au primit rezultat pozitiv la COVID-19.

Mai mult, Budescu şi Şut au şi ei simptome şi sunt izolaţi preventiv, potrivit sursei citate, iar alţi 4-5 jucători sunt aşteptaţi să fie izolaţi. FCSB are doar 14 jucători valizi pentru meciul cu CS Mioveni, care se va juca la Buzău, în etapa a 12-a din Liga 1, în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro, de la ora 20:30.

  • Cum ar putea arăta FCSB în meciul cu CS Mioveni: A. Vlad - V. Creţu, A. Miron, Vinicius, Radunovic - Olaru, Ov. Popescu, Fl. Tănase - Cordea, Keşeru, I. Stoica

Gigi Becali nu-şi lasă jucătorii să se vaccineze împotriva COVID-19

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat că nu-şi lasă jucătorii să se vaccineze. „Conform regulamentului, fotbaliştii care sunt deja vaccinaţi pot juca fără să mai facă teste. Asta înseamnă că ei pot avea coronavirus si n-avem cum să aflăm asta, dacă nu-i testăm. Dacă joacă având COVID pot face infarct sau atac cerebral din cauza efortului.

Nu contează că ne îmbolnăvesc pe noi, dar pot muri pe teren. Pot să facă infarct. Şi cine e de vină? Nimeni. Am atacat hotărârea Ministerului care spune că nu se mai fac teste. O facem pentru fotbalişti, vreau să apăr oamenii. Să se testeze toţi înainte de meci.

Dar FCSB nu se vaccinează! De la noi, doar Budescu şi încă cineva au făcut vaccinul. Eu nu le interzic, dar ei ştiu de la patron că nu e bine şi îl iubesc şi îl ascultă pe patron. Nici pe cei din familie nu i-am obligat să nu se vaccineze. Dar le-am zis că nu mă vaccinez nici cu glonţ la cap. Atunci, s-au gândit că poate e ceva periculos”, a spus Becali.

Afla mai multe despre: fcsbcazuricovid-19jucatoriliga 1 

viewscnt
Articole similare