You are here:

Alarmă la FCSB. Teja şi-a pierdut unul dintre cei mai buni jucători: "Ar trebui să caute soluţii pentru sezonul viitor"

Alarmă la FCSB. Teja şi-a pierdut unul dintre cei mai buni jucători: "Ar trebui să caute soluţii pentru sezonul viitor"

FCSB

Comentarii

Olimpiu Moruţan a prins doar 27 de minute în meciul cu Sepsi. Mijlocaşul de 19 ani a intrat în teren în minutul 18, apoi a fost înlocuit la pauză de Florinel Coman.

"Au fost jucători care au jucat 10 minute şi au fost schimbaţi. El a jucat aproape o repriză şi a ajutat echipa. Cel care a intrat, a câştigat practic jocul. De ce să fie supărat? Să fie supărat pe el şi data viitoare când va intra să joace mai bine şi cu asta basta! Mamă, ce a păţit Moruţan! Nu a păţit nimic.

Cu tot respectul pentru Mihai, eu cred că nu începe echipa aşa cum ar trebui. Cred că jocul nostru încă nu e cel pe care mi-l imaginez eu şi mare parte  dintre suporteri. Cred că am dori o Steaua mult mai agresivă, care să domine adversarul, să nu avem emoţii ca în ultimele jocuri" , a declarat Helmuth Duckadam.

În meciul cu Sepsi, Moruţan a intrat în locul lui Mihai Pintilii. Mijlocaşul s-a accidentat şi ar putea rata restul sezonului: "Cei care se ocupă de transferuri, ar trebui să caute soluţii pentru campionatul viitor, pentru că vârsta nu îl mai ajută pe Pintilii să se recupereze aşa repede cum o făcea cu ani în urmă".

Afla mai multe despre: florinel comanmorutansepsiduckadam 

viewscnt
Articole similare